27 / 04 / 2024

Manzara 7/24 evleri

Manzara 7/24 evleri

Ekim ayı sonuna kadar Manzara 7/24’ün satış ofisini ziyaret eden sağlık çalışanları, bütçelerine göre ödeme planı oluşturarak, avantajlı fiyatlarla daire sahibi olabilecek.

Manzara 7/24 projesi 2018'in sonunda teslim edilecek!

Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran; “2017’nin ilk yarısını umutlu geçiren sektör, sonbahardaki hareket beklentisine kendisini hazırlıyor” dedi.

Manzara 7/24'te teslime kadar kira garantisi!

Öz-Bostan İnşaat’ın Pendik’te yapımına başladığı Manzara 7/24 projesinden daire satın alanlar, 2+1'lerde 1.500 TL, 3+1 dairelerde ise 2 bin TL aylık kira gelirine sahip oluyor. Kira avantajı, Manzara 7/24’ün teslim süresi olarak planlanan 18 ay boyunca sürüyor.

Pendik Manzara 7/24 satışta! 375 bin TL'ye!

Öz-Bostan İnşaat, “7/24” markası ile gerçekleştireceği nitelikli konut projeleri zincirinin ilkini Pendik’te hayata geçiriyor. Manzara 7/24 isimli yeni projesini, 375 bin TL’den başlayan ön talep fırsatlarıyla görücüye çıkardı.

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.

TESK'ten marketlerin 'otomat satışları'na tepki!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf saat 22.00'de dükkanını kapattığını ancak marketlerin 7/24 satış yaptığını belirterek, “Bu gidişle bakkal esnafı diye bir şey kalmayacak” dedi.

Grundig Grne 4653 Buzdolabı, MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nı 9 taksit imkânıyla satışa sundu. Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşan Mediamarkt, ücretsiz kargo ve 7/24 müşteri desteği olduğunu da duyurdu.

Deprem konutları hızla yükseliyor! 6 ayda teslim edilecek!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde inşaat çalışmalarına başlanan ve hızla yükselen afet konutlarında 7/24 esasına göre çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S21 FE alana 1.499 TL'lik Galaxy Buds2 hediye! Sakın ama sakın kaçırmayın!

Teknosa, 7-24 Nisan 2023 tarihleri arasında bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya dahilinde, Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Akıllı Telefon satın alan müşterilere, sepette Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Kulaklık hediye edilecektir.

Ziraat Bankası'ndan ihtiyacı olana 20 bin TL! Başvuran alıyor

7 24 hesaplara yatırılıyor! Acil nakit için cep telefonundan başvuru yetiyor! İşte cep telefonuyla ihtiyaç kredisi başvurusu detayları...

FAST işlemlerinde yeni dönem! Merkez Bankası resmen açıkladı!

Bankalar arası 7/24 hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlemlerinde limit 20 bin TL oldu. Bankalar tanımlamaları gerçekleştirdi ve bugünden itibaren para transferleri 20 bin TL limit üzerinden yapılmaya başlandı.

Para transferi yapanlar dikkat! FAST limiti artırıldı!

Para transferinde FAST limiti yükseltildi. Bankalar arasında 7/24 süratli para transferi yapılmasına olanak sağlayan FAST limitinin artırıldığı duyuruldu. İşte detaylar.

Türkiye'de ilk ve tek! 7/24 ayarlanabilir Trabzon hasırı bileklik ve kolyeler! Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi 

Geleneksel takılardan ''yaşayan efsane olarak'' olarak bilinen Trabzon hasırlarında bir ilke imza atan Elizi'de bileklik ve kolyeler 7/24 ayarlanabilme özelliğine sahip. Peki 7/24 Trabzon hasırı bileklik ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzen marketler 7-24 iş başında! İstediğiniz ayağınıza geliyor! İşte 5 ağustos 2022 fiyat listesi

Perakende şirketleri denizde de hizmet vermeye başladı. Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte yüzen market sayısında artış yaşandı. Peki yüzen markette perakende ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 5 Ağustos 022 fiyat listesi...

FAST para gönderme sisteminde değişiklik: Limit 2000 lira oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 8 Ocak'tan itibaren kullanıma açılan yeni nesil 7/24 anlık ödeme sistemi Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) Sistemi'nde işlem üst limitinin 2.000 liraya yükseltileceğini açıkladı.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları hızlandı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesiste çalışmaların takip edilebilmesi için 7/24 kesintisiz bir biçimde sürecek canlı yayın başlattı.

Manzara 7/24 evleri Haberi

Manzara 7/24 evleri

Özbostan İnşaat tarafından Pendik’te hayata geçirilen Manzara 7/24 projesi, komşusu olduğu özel ve kamu hastanelerinde çalışan sağlık personeline ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Firma olarak arkalarında sadece yüksek standartlı yapılar değil, aynı zamanda kaliteli yaşamlar da bırakmak istediklerini vurgulayan Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran, “Şu anda Manzara 7/24 projesinin yüzde 70’i satıldı ve doktor, mühendis, avukat, akademisyen ile finans çalışanlarından oluşan bir ev sahibi profilimiz söz konusu. Bundan sonraki daire satışlarımızı da bu dokuyu koruyarak gerçekleştirmeyi planlıyoruz. O yüzden yılbaşına kadar her ay, özel bir meslek grubuna yönelik fırsatlar sunacağız. İlk etapta sağlık çalışanları var. Başta doktorlar olmak üzere, sağlık sektörü mensuplarına ekstra ayrıcalıklarımız olacak” dedi. 


Başta doktorlar olmak üzere sağlık çalışanları, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen yanı başında yer alan...