23 / 04 / 2024

Manzara 7/24 ne zaman teslim

Manzara 7/24 ne zaman teslim

Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran; “2017’nin ilk yarısını umutlu geçiren sektör, sonbahardaki hareket beklentisine kendisini hazırlıyor” dedi.

Manzara 7/24 projesinde yaşam 2018’de başlıyor!

Toplam 120 adet daireden meydana gelen Manzara 7/24 projesinde, her biri deniz gören dairelerin satışları devam ediyor.

En uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek! Hem özel hem kamu! Krediye erişimde yeni dönem resmen başlıyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan finansmana erişimde yaşanan sorunun giderilmesine yönelik yeni dönem başlıyor. Yeni düzenle birlikte en uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek, işte ayrıntılar...

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.

Brent petrol zirveden döndü! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Cuma gününü 86,24 dolar seviyesinde tamamlayan Brent petrolün varili bugün zirveden döndü. Peki Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

TESK'ten marketlerin 'otomat satışları'na tepki!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf saat 22.00'de dükkanını kapattığını ancak marketlerin 7/24 satış yaptığını belirterek, “Bu gidişle bakkal esnafı diye bir şey kalmayacak” dedi.

Grundig Grne 4653 Buzdolabı, MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nı 9 taksit imkânıyla satışa sundu. Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşan Mediamarkt, ücretsiz kargo ve 7/24 müşteri desteği olduğunu da duyurdu.

BİM Mobil Uygulaması, Oppo Reno 7'yi Satışa Çıkardı!

BİM, teknoloji tutkunlarının ilgisini çeken Oppo Reno 7'nin satışını başlattı. Peki, Oppo Reno 7 fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Deprem konutları hızla yükseliyor! 6 ayda teslim edilecek!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde inşaat çalışmalarına başlanan ve hızla yükselen afet konutlarında 7/24 esasına göre çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

DS 7'ye bu ay tek kuruş zam gelmedi! İşte DS 7 Crossback 24 Nisan 2023 fiyat listesi!

DS 7'ye bu ay tek kuruş zam gelmedi. Peki  DS 7 Crossback'in güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte DS 7 Crossback 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan Samsung Galaxy S21 FE alana 1.499 TL'lik Galaxy Buds2 hediye! Sakın ama sakın kaçırmayın!

Teknosa, 7-24 Nisan 2023 tarihleri arasında bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya dahilinde, Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Akıllı Telefon satın alan müşterilere, sepette Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Kulaklık hediye edilecektir.

Ziraat Bankası'ndan ihtiyacı olana 20 bin TL! Başvuran alıyor

7 24 hesaplara yatırılıyor! Acil nakit için cep telefonundan başvuru yetiyor! İşte cep telefonuyla ihtiyaç kredisi başvurusu detayları...

2+1 konteyner evler ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Konteyner ev fiyatları, Kahramanmaraş'ta büyüklükleri 7,7 ve 7,6 olan iki büyük depremden etkilenen 11 ilde ilgi ile araştırılıyor. Peki, konteyner evler ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

FAST işlemlerinde yeni dönem! Merkez Bankası resmen açıkladı!

Bankalar arası 7/24 hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlemlerinde limit 20 bin TL oldu. Bankalar tanımlamaları gerçekleştirdi ve bugünden itibaren para transferleri 20 bin TL limit üzerinden yapılmaya başlandı.

Para transferi yapanlar dikkat! FAST limiti artırıldı!

Para transferinde FAST limiti yükseltildi. Bankalar arasında 7/24 süratli para transferi yapılmasına olanak sağlayan FAST limitinin artırıldığı duyuruldu. İşte detaylar.

Manzara 7/24 ne zaman teslim Haberi

Manzara 7/24 ne zaman teslim

Siyasi, sosyal, toplumsal ve ekonomik açıdan zor geçen bir 2016’yı geride bıraktıktan sonra 2017’ye sektör olarak umutlu girdiklerini vurgulayan Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran, “İnşaat sektörü, yılın ilk yarısında, geçen senenin aynı dönemine göre daha durgun bir üretim ve satış süreci geçirdi. Herkes gibi biz de bu yıla umutla bakmayı sürdürüyoruz. Mart ayında satışa çıktığımız Manzara 7/24 Pendik projesinde dairelerin yarıdan fazlası sahiplerini buldu. İstanbul özelinde gayrimenkul değer artışı ortalama yıllık yüzde 20’ler seviyesinde iken Manzara 7/24’te biz bunu ikiye katladık. Lansman fiyatımızla şu andaki rakamlar arasında yukarı yönde yüzde 40’ın üzerinde bir fark oluştu. Dolayısıyla projemizden oturum ya da yatırım amaçlı daire satın alanlar, şu anda hatırı sayılır bir kar rakamı elde etmiş durumda” dedi. 


Özbostan İnşaat, Pendik’te deniz,...