28 / 03 / 2024

Mar Grup torba

Mar Grup torba

Tansu Çiller’in oğulları Mert ve Berk’in sahibi olduğu Mar Grup, Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak.

3 maddede İmar Kanunu Torba Yasa değişiklikleri!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi "3 maddede İmar Kanunu Torba Yasa değişiklikleri"ni kaleme aldı. İşte detaylar...

Torba yasadan Kanal İstanbul çıktı!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın bugün açıkladığı ve içinde bedelli askerlik ile ilgili düzenlemenin de olacağı torba yasanın içinde üç sürpriz madde daha yer alıyor.

Mar Grup Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak!

Tansu Çiller’in oğulları Mert ve Berk’in sahibi olduğu Mar Grup, Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak.

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Mar Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Baran Kurt tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Torba Yasa İmar Kanunu maddeleri!

14 Nisan 2016 tarihinde TBMM'de kabul edilen Torba Yasa, 26 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanun ile İmar Kanunu'nda da yenilikler yapıldı. İşte Torba Yasa İmar Kanunu maddeleri..

Torba Kanun yürürlüğe girdi mi?

İmar Kanunu ile Kentsel Dönüşüm Kanunu dahil bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun olan Torba Kanun yürürlüğe girdi mi? Emlak piyasasında hangi değişiklikler yapıldı?

Torba yasada neler var?

Yasalaşan Torba Yasa'da emlak piyasasını ilgilendiren bazı değişiklikler yapıldı. Bunların başında İmar Kanunu ve Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklik ve yenilikler yer alıyor. Peki, Torba yasada neler var?

Torba Yasa İmar Kanunu değişikliği!

Mecliste kabul edilen 2016 Torba Yasa ile 3194 sayılı İmar Kanunu kapsamında birtakım değişikliklere yer verildi. İşte Torba Yasa İmar Kanunu değişikliği maddeleri 2016..

Hanem Alemdağ'da teslimler Haziran 2016'da!

Hanem Alemdağ projesi Mar Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin satış fiyatları 315 bin TL'den başlıyor.

16/9 kuleleri ile Saray, Torba Yasayla kurtuluyor!

İmar Kanunu’nun tek maddesine torba kanunla yapılacak ek, hem Zeytinburnu’ndaki 16/9 gökdelenlerini, hem Ataköy sahilindeki inşaatları, hem de Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı mahkeme kararlarından bir anda kurtaracak.

Bodrum Torba'da tekne baraka yıkıldı!

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, balıkçı Oktay Yıldız'ın Torba Koyu'nda demirlediği teknesinin içine yaptığı briketten iki odalı barakasının yıkımı için kaymakamlıktan izin aldı. Ve yıkım başladı...

Uluhan Grup Babil Kuleleri'ni Esenyurt'a kuruyor!

Acunkent isimli projesiyle adını duyuran Uluhan Grup, Babil Kuleleri isimli projesini iki yıl içinde tamamlamayı planlıyor. Projenin yönetim sistemleri için anlaşılan isim ise Koza Yönetim oldu

Mar Grup torba Haberi

Mar Grup torba

Tansu Çiller’in oğulları Mert ve Berk’in sahibi olduğu Mar Grup, İstanbul’dan sonra Bodrum’da hem restoran hem otel açmak için harekete geçti. Mar Grup Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, “Türkbükü’nde Hardal restoranı, Yalıkavak ve Torba’da ise Bird markasıyla otel açacağız” dedi.


ESKİ Başbakan Tansu Çiller’in oğulları Mert ve Berk Çiller’in sahibi olduğu Marsan Holding’in bünyesinde 14 yıldır otel ve restoran alanında faaliyet gösteren Mar Grup ‘kıyı şeridinde’ büyümek için harekete geçti. Mar Grup bünyesindeki Hardal restoranları ile Bodrum Türkbükü’nde yeni bir restoran açacaklarını ifade eden Mar Grup Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, “İstanbul fiyatları ve Hardal kalitesi ile Türkbükü’nde hizmet vereceğiz. 50 liraya lahmacun, 10 liraya suyun satıldığı yerde İstanbul fiyatları ile yer alacağız. Burası Mar Grup bünyesinde işletilecek. Ataköy ve Nişantaşı’ndaki Hardal...