20 / 04 / 2024

Marabelli uyarı

Marabelli uyarı

İtalya Mermer Makineleri Üreticileri Konfederasyonu Başkanı Marabelli, Türk mermer ihracatçılarını uyardı. Düşük fiyat politikası nedeniyle birkaç yıl içinde maliyet kurtarılamayacağı için üretimin durma noktasına gelebileceği belirtti.

Mustafa Küçüker'den emlak dolandırıcılığı uyarısı!

Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker, emlak alım satımında dolandırıcılara dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Küçüker, ''Vatandaşımızı uyarmakta fayda var" dedi.

ÖTV ve KDV indiriminde tüketici uyarısı!

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Levent Küçük, beyaz eşya ve mobilyadaki ÖTV ile KDV indiriminin tüketim çılgınlığına dönüştürülmemesi için uyarıda bulundu.

Kandilli'den İstanbul'a deprem uyarısı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Esenler Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda depreme ilişkin açıklamalar yaptı. İstanbul'a deprem uyarısında bulundu.

BM'den İsrail'in Batı Şeria'daki konut kararına uyarı!

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail Parlamentosu tarafından onaylanan Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim planını hakkında uyarılarda bulundu.

Mimgrup Adem Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimgrup Adem Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Adem Uyar imzasıyla kuruldu.

Avukat Mehmet Uyar'a devremülk şirketine dava açma cezası!

Adana Barosu avukatlarından Mehmet Uyar, devremülk şirketinin müşteri portföyünü gizlice ele geçirip, müşterilerden vekaletname alarak şirket aleyhine dava açmakla suçlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Merkez Bankası'na uyarımı yapacağım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Merkez Bankası'nın bağımsızlığına sözüm yoktur. Ama uyarımı yapacağım, o da çözüm yollarını bulacak. Buradan bir kez daha bankacılık sektörüne sesleniyorum, faizleri lütfen makul seviyelere çekin" dedi.

Mustafa Bozbey'den kentsel dönüşümde kaos uyarısı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenileme çalışmalarında ulaşım, altyapı gibi temel unsurların göz ardı edilmesinin kenti kaosa sürükleyeceği uyarısında bulundu.

Selim Uyar, Roma'da yatırım için 5 yıldızlı otel arıyor!

Venedik dolayısıyla İtalya’nın turizm yatırımları için cazibesini koruduğunu kaydeden Permak Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, “Şu anda yeni bir yatırım için arayıştayız” dedi.

Polatlı Belediyesi'nden vergi yapılandırma uyarısı!

Vergi yapılandırmalarıyla ilgili bir uyarı yapan Polatlı Belediyesi ergi Affından yararlanmak için, 31 Ekim tarihine kadar Polatlı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvuru yapılması gerektiğini söyledi.

Esenlerlilere 'evlerinizi satmayın' uyarısı!

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara konutlarını satmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor!

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor. İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu yılın ilk 6 aylık döneminde İstanbul’da 15.933 yangın gerçekleşti, yangınlar en çok sigara ve elektrik kontağından çıktı.

Avanos Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun uyarınca vergi borçları yapılandırılıyor. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihi 31 Ekim 2016.

Marabelli uyarı Haberi

Marabelli uyarı

İtalya Mermer Makineleri Üreticileri Konfederasyonu, İtalya’da sektörün tüm bileşenlerini temsil eden en büyük örgüt. Yıllık 4.3 milyar eroluk büyüklükteki ekonomiyi temsil ediyor. Bunun 3.2 milyar euroluk kısmı ihracattan oluşuyor. Bu ihracatın en büyük 3 müşterisinden biri de Türkiye olduğu için İtalyan mermer teknolojileri üreticileri, buradaki doğaltaş sektörünü yakından takip ediyor.


Doğaltaş sektöründe dünyanın en büyük teknoloji üreticilerini temsil eden İtalya Mermer Makineleri Üreticileri Konfederasyonu Başkanı Flavio Marabelli, Türkiye’nin doğaltaş sektörünün dışarıdan fotoğrafını çekti.


İtalya’nın doğaltaş işleme makineleri ihracatında Türkiye’nin yıllardır hep ilk 5 büyük pazar arasında yer aldığını söyleyen Marabelli, “Türkiye’nin mermer sektöründe kaydettiği sıçramada İtalyan teknolojisine ağırlık vermesinin de büyük katkısı var. Türkiye’de de mermer makinelerini üreten firmalar var ama bunlar teknolojik olarak daha basit. Türkiye’deki büyük mermer üreticileri yeni...