24 / 04 / 2024

markalaşmak

markalaşmak

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın dördüncüsü 150 kişinin katılımıyla gerçekleşti... Konutta pazarlama ve marka konusunun konuşulduğu toplantı Anthill Residence 54. katta gerçekleştirildi...

Köfteci Yusuf'un hedefi 150 şubeye ulaşmak!

Lezzetli köfteleriyle ününe ün katan Köfteci Yusuf, 23 sene önce 150 metrekarelik bir dükkanda başladığı yolculuğuna 7 bin çalışanla devam ediyor. Köfteci Yusuf'un hedefi 2020 yılında 150 şubeye ulaşmak.

MAK Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MAK Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Pekpak ve Muratcan Konak tarafından kuruldu.

Mak Group Turizm Tekstil Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mak Group Turizm Tekstil Kuyumculuk İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Özdemir ve Levent Eker tarafından kuruldu.

Buse Varol güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor!

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!    

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi Başakşehir'de 8 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Milli Görüş'ün Belçika'da açmak istediği okula imar izni çıkmadı!

Belçika İslam Federasyonu'nun Charleroi bölgesinde açmak istediği okul için imar izni verilmedi. Belçikalı yetkililer gerekçe olarak ulaşım sorunlarını gösterdi.

Alevi dernekleri, Ankara'da Madımak Müzesi kuracak!

Sivas'ta 25 sene önce Madımak Oteli’nin yakılması sonucu hayatını kaybeden 33 kişi için yürütülen mücadele Başkent'e taşındı. Alevi dernekleri, Ankara’da Madımak Müzesi kuracak.

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.

Mak Peyzaj İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak Peyzaj İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Kızılarslan tarafından kuruldu. 

Mak Concept Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mak Concept Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Khaled Alshekha, Mohamad Alhabbal ve Ahmet Keddah ortaklığında kuruldu.

Bubble Wrap yeni şubeler açmak için franchise verecek!

Klasik waffle tatlarını özel malzemelerle yeniden yorumlayan bir konsepte sahip olan Bubble Wrap İstanbul, Anadolu'nun büyük şehirlerinde yeni şubeler açmak için franchise verecek. Şirketin bir şubesi ortalama 150 bin TL yatırımla açılabiliyor.

Yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı!

İstanbul yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı. İç hat bileti 59 liraya satılan 3. havalimanına sadece tek hat belediye otobüsü olduğu için geriye 2 seçenek kalıyor. Şehir merkezinden özel otomobille yaklaşık 33 liraya gidiliyor ancak otopark ücreti şimdilik belli değil. Taksi ise 190 lira

Mak Grup Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak Grup Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kaya tarafından kuruldu.

markalaşmak Haberi

markalaşmak


4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın devamı....


Can Ekşioğlu/ERA Türkiye

Marka olmak uzun bir süreç!






ERA Türkiye'nin kurucusuyum. Marka olmak çok önemli. Her sektörde çok önemli. Özellikle inşaat sektöründe de çok önemli. Biz inşaat sektöründe değiliz, gayrimenkul danışmanlığı ve aracılığı sektöründeyiz. Biz markalaşma sürecinde neler yapıyoruz biraz onlardan bahsetmek istiyorum. Öncelikle bizim sektörümüzde de bir çok marka var ama gerçekte bir marka yok. Yani bugün şimdi evnizi satmayı düşünseniz mutlaka şu markayla değerlendirelim demiyorsunuz. Neden? Çünkü, güven yok. Özellikle bizim sektörümüzde güven yok. Güven nasıl oluşacak? Bu...