19 / 04 / 2024

Marmara Evleri 3 Beylikdüzü daire fiyatları

Marmara Evleri 3 Beylikdüzü daire fiyatları

Toplam 396 adet daire ve 38 adet mağazanın yer aldığı Marmara Evleri 3 Beylikdüzü vaziyet görselleri projeyi genel hali ile görmek isteyenler için haberimizde mevcut durumda...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYOEmlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı. Peki Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım hangi firma tarafından inşa edilecek? Sözleşme bedeli ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi Pekerler İnşaat'a yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar..

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 3. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 3. Kısım projesinin yer teslimi Aydur İnşaat'a yapıldı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ve 3. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ve 3. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ve 3. Kısım detayları neler? Projeyi kim inşa edecek? İşte merak edilen soruların cevapları...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım projesinin yer teslimi Serra Mühendislik'e yapıldı.

Marmara Evleri 4'ün değeri belli oldu!

Kiler GYO,  Marmara Evleri 4 Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki,  Marmara Evleri 4 Projesi'nin değeri ne oldu?

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Marmara Evleri 4'te 2+1'ler 1 milyon 40 bin TL'ye!

İhlas Yapı imzası ve Kiler GYO güvencesi ile yükselen Marmara Evleri 4'te 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 2+1'lerin fiyatları 1 milyon 40 bin TL'den başlıyor.  

Marmara Evleri 4 fiyat!

Marmara Evleri 4 fiyat listesi dairelerin kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 40 ay vade farksız senet imkanı sağlanan projede teslimler 2020 yılının Haziran ayında yapılacak. 

Marmara Evleri 4 nerede?

639 daire ve 44 adet dükkandan meydana gelen Marmara Evleri 4 projesinde ön satışlar başladı. Proje Beylikdüzü Metrosu’nun Yakuplu istasyonuna da komşu konumda bulunuyor..

Marmara Evleri 4 ödeme planı!

Marmara Evleri 4 ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı proje İhlas Yapı imzasıyla Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Marmara Evleri 3 Beylikdüzü daire fiyatları Haberi

Marmara Evleri 3 Beylikdüzü daire fiyatları


Marmara Evleri 3 projesi Beylikdüzü'nde İhlas Holding girişimi ile hayata geçirildi. Hem konut hem de ticari ünitelerin yer aldığı Beylikdüzü Marmara 3 projesinde 396 adet daire ve 38 adet mağaza mevcut durumda. 


Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Marmara Evleri 3 Beylikdüzü vaziyet planı görselleri projeyi bütün hali ile incelemek isteyenler için yayınlanıyor. 


Marmara Evleri 3 Beylikdüzü daire fiyatları: 


174 metrekare 3 oda 1 salon daireler 311 bin TL'den,

168 metrekare 3 oda 1 salon daireler 347 bin TL'den

193 metrekare 4 oda 1 salon daireler 367 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Marmara Evleri 3 Beylikdüzü vaziyet görselleri ile ilgili bilgiler şöyle: 



Marmara Evleri 3 Beylikdüzü vaziyet planı: