20 / 04 / 2024

Marmara Evleri teslim tarihi ne zaman

Marmara Evleri teslim tarihi ne zaman

Saytaş İnşaat tarafından gerçekleştirilen proje Marmara Evleri, İstanbul Avrupa Yakası 'nda Beylikdüzü 'nde yükseliyor. Marmara Evleri'nde 35 adet daire bulunuyor. Peki Marmara Evleri teslim tarihi ne zaman?

Güneşli Huzurlu Marmara Evleri fiyat!

Güneşli Huzurlu Marmara Evleri fiyat listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 200 TL'den başlıyor. Huzurlu Marmara Evleri 2019 yılında teslim edilecek...

Beylikdüzü İhlas Marmara 4 teslim tarihi!

İhlas Marmara Evleri 4 projesi İstanbul Beylikdüzü'de İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi tarafından hayata geçirildi. Beylikdüzü İhlas Marmara 4 teslim tarihi ne zaman?

Kiler Marmara Evleri teslim tarihi!

Kiler GYO imzasıyla hayata geçirilen Kiler Marmara Evleri 800 konut ve 25 ticari birimden meydana geliyor. İşte Kiler Marmara Evleri teslim tarihi...

Kiler Marmara Evleri ne zaman teslim?

162 bin metrekare inşaat alanı bulunan Kiler Marmara Evleri, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirildi. Proje Kiler GYO imzası taşıyor...

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri teslim tarihi!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri teslim tarihi Mayıs 2018 yılı olarak belirtiliyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

Liv Marmara Evleri daire fiyatları!

Liv Marmara Evleri daire fiyatları 226 bin TL'den başlıyor. Liv Marmara projesi 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri ne zaman teslim?

Huzurlu İnşaat imzası taşıyan Beylikdüzü Huzurlu Marmara projesi 500 konut ve 27 dükkandan meydana geliyor. Peki Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara Evleri ne zaman teslim?

Toplam 500 daire ve 27 ticari birimden meydana gelen Huzurlu Marmara projesi 27 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Peki Huzurlu Marmara Evleri ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara Evleri fiyat listesi!

Huzurlu Marmara Evleri fiyat listesi 350 bin liradan başlıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Huzurlu Marmara Evleri projesi Ekim 2018 yılında teslim ediliyor...

Huzurlu Marmara Evleri ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Projede konut fiyatları 262 bin TL'den başlıyor. Peki Huzurlu Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Lavinya Marmara 2 Evleri teslim tarihi!

Yatırım bedelinin 150 milyon dolar olarak belirlendiği proje havaalanı'na 22 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Lavinya Marmara 2 Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.

Cantürk Güverte Evleri teslim tarihi!

Cantürk Güverte Evleri teslim tarihi 2016 yılının yazında yapılması planlandı. Marmara denizi sahilindeki 7 bin metrekarelik arazi üzerinde yer alan proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu’da yükseliyor.

Marmara Evleri teslim tarihi ne zaman Haberi

Marmara Evleri teslim tarihi ne zaman

3 blok halinde inşa edilen Marmara Evleri'nde 35 adet daire bulunuyor. Proje Saytaş İnşaat imzası taşıyor.


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks seçeneklerinden oluşuyor.


Marmara Evleri teslim tarihi ne zaman sorusunun cevabına geçmeden önce projenin ödeme koşullarını belirtmekte fayda var.


Beylikdüzü Marmara Evleri'nde yüzde 25 peşinat verildiğinde kalan kısım banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor.


Projede daire fiyatları, 2 oda 1 salon daireler 235 bin liradan, 3 oda 1 salon daireler 300 bin liradan ve 3 oda 1 salon dubleks daireler 360 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Marmara Evleri teslim tarihi ne zaman sorusuna 2016 yılında cevabını alıyoruz. Projede çocuk parkı, çocuk oyun alanları, otopark ve süs havuzu mevcut.


Marmara Evleri iletişim:


Satış ofisi:

Adres: Yakuplu...