29 / 03 / 2024

marmarapark sinema

marmarapark sinema

İstanbul’un Avrupa yakasında Avrupa’nın en büyük AVM’lerinden biri yükseliyor – ECE Türkiye’nin gerçekleştirdiği projenin hacmi 220 milyon Euro Galaksi; yepyeni ve benzersiz bir alışveriş konsepti.

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Sinema keyfi veren Arçelik A55 B 820 B/55" 4K Smart ne kadar? İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sinema keyfi veren Arçelik A55 B 820 B/55" 4K Smart televizyonun fiyatı belli oldu. İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Paribu kullanıcılarına 150 TL sinema bileti hediye! İşte 3 Ocak 2023 sinema bileti fiyat listesi...

Paribu'nun yeni yıla özel kampanyası ile Paribu'da en az 10 TL bakiyesi bulunan müşteriler 150 TL değerinde sinema bileti bakiyesi kazanıyor. Kampanyanın detayları haberimizde.

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterilerine özel! Havada ücretsiz sinema keyfi

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri için açık hava sinema günleri başladı. Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri, 30 Eylül 2022 tarihine kadar farklı kategorilerdeki 8 farklı filmi Açık Hava Sineması’nda ücretsiz izleyebilecek. Kampanyadan faydalanabilmek için için Turkcell’in

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Atlas Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi bugün açılıyor!

Kültür Bakanlığı tarafından iki yıldır restore edilen Tarihi Atlas Sineması yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Tarihi sinema bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak.

Sinema salonlarının kira sorununa Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan çözüm!

Pandemi süresi boyunca zor zamanlar geçiren ve kira konusunda AVM ile mülk sahipleriyle sıkıntılı süreç yaşayan sinema salon işletmecilerine Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan sevindiren haber geldi. 

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Ediz Hun'dan 'sinema emektarlarına 2+1 daire verilsin' önerisi!

Türk sinemasının yüzlerce filme imza atan yakışıklı jönlerinden Ediz Hun, sinema sektöründe hizmet vermiş kişiler için '2+1 daire verilsin', o kişiler de burdan kazanç elde etsin önerisinde bulundu...

İngiliz devi Suudi Arabistan’daki sinema salonu projesini durdurdu!

Dünyanın en büyük sinema zinciri olarak gösterilen İngiliz Vue, Suudi Arabistan’daki 30 sinema salonundan oluşan projesini durdurduğunu açıkladı.

marmarapark sinema Haberi

marmarapark sinema

 İstanbul’un Avrupa yakasında Avrupa’nın en büyük AVM’lerinden biri yükseliyor – ECE Türkiye’nin gerçekleştirdiği projenin hacmi 220 milyon Euro Galaksi; yepyeni ve benzersiz bir alışveriş konsepti. Marmara Park ile İstanbul ilk galaksi temalı alışveriş merkezine sahip olacak. Yaklaşık 100.000 metrekarelik brüt kiralanabilir alan ve ortalama 4.000 araçlık otoparkı ile Marmara Park Alışveriş Merkezi (AVM) İstanbul’un Beylikdüzü / Esenyurt bölgesinde inşa edilecek. Tanınmış Türk markaları ve uluslararası markalara ev sahipliği yapacak alışveriş merkezinde 250’den fazla mağaza, dev bir hipermarket, bir yapı market, çok büyük bir elektronik mağazası, sinema, eğlence parkı ve hazır giyim mağazaları bulunacak.

Ocak 2011’de ECE Türkiye’nin inşaatına başlayacağı Marmara Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi, İstanbul’un en işlek karayollarından biri olan E – 5 karayolu üzerinde konumlanıyor. Alışveriş merkezi, tüm...