19 / 04 / 2024

marmaray nereden nereye

marmaray nereden nereye

Toplam 440 adet araç kapasitesine sahip Marmaray projesi nde tren seferleri ise 2-10 dakikada bir yapılacak. Peki Marmaray hattı nereden nereye uzanıyor? İşte Marmaray güzergahı...

Marmaray açılışı nerede?

2004 yılında temeli atılan, yarın açılışının yapılacağı ve 1 milyon yolcu taşıması hedeflenen Başbakan Tayip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımları ile gerçekleştirilecek olan Marmaray açılışı nerede yapılacak?

Marmaray güzergahı ve durakları!

İstanbul Halkalı ile Gebze arasında inşa edilen Marmaray güzergahı ve durakları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Marmaray tren projesi!

İstanbul Halkalı ile Gebze arasında konumlandırılan iyileştirme banliyö hattı projesi olarak hayata geçirilen Marmaray tren projesi ve detayları haberimizde...

Marmaray projesi teknik bilgiler!

29 Ekim 2013 tarihinde açılışının yapılması planlanan Marmaray projesi teknik bilgiler hakkında hususlar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Asgari ücret dolar bazında yıllar içinde ne kadar oldu? Bakın asgari ücret nereden nereye gelmiş...

2024 yılı asgari ücret dün belli oldu. Yeni asgari ücret 17 bin 2 lira olarak açıklandı ve orta Vadeli Program'daki ortalama döviz kuru dikkate alındığında 462 dolar oldu. Peki asgari ücret yıllar içinde dolar bazından nereden nereye geldi?

Gümüş fiyatları atak yaptı! Nereden nereye geldi! Yatırımcılar hemen bakın

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Bugün gümüş atak yaparak yükselişe geçerek nereden nereye geldi. Yatırımcılar hemen bakın...

Dolar AK Parti iktidarında nereden nereye geldi? 'Piyasaya umut oldu' denmişti işte son durum

AK Parti'nin 3 Kasım 2002 seçimlerinden tek başına iktidar olarak çıkması o gün doların 1 milyon 680 bin liranın altına inmesine neden olmuştu. Dolar AK Parti iktidarında 1 liradan 5 liraya 17 yılda, 10 liraya 3 yılda, 18 liraya ise 1 ayda çıktı! İşte detaylar...

Rakamlarla Türkiye'de kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2021'de kentsel dönüşümü ön plana çıkardı. Son 8 yılda 60 milyar TL'lik kaynak ayrılan kentsel dönüşüme, bu yıl sosyal konutlarla beraber toplamda 25 milyar TL kaynak ayrıldı. Peki Türkiye'de kentsel dönüşümde nereden nereye gelindi? İşte rakamlarla kentsel dönüşüm...

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

63 kilometre uzunluğundaki Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı Banliyö Hatları ile 13,60 kilometre uzunluğundaki Marmaray’ın birleştirilmesiyle oluşan Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

15 soruda Halkalı-Gebze Marmaray Hattı!

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek? Halkalı-Gebze Marmaray Hattı ne zaman açılacak? Halkalı-Gebze Marmaray Hattı'nda çalışmalar ne durumda? Bu soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte 15 soruda Halkalı-Gebze Marmaray Hattı...

İstanbul'da yeni açılacak metro hatları ile dakikalarla yolculuk!

İstanbul'da hizmete açılmış ve inşaatı devam eden bir çok metro hattı bulunuyor. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını olumlu şekilde etkileyen metro çalışmaları ile İstanbul'da dakikalarla yolculuk yapılabiliyor. Peki İstanbul'da nereden nereye kaç dakikada gidilir? İşte yanıtı..

2017'de İstanbul'un hangi semtleri değerlenecek?

2017 yılı gayrimenkule yatırım yapanların yılı olacak.. Peki yatırımcıların gözdesi olan İstanbul’da gayrimenkul fiyatları nereden nereye gidecek, hangi semtlere yatırım yapmalı? İşte cevabı.

Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak?

Bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek. Ulaşımı rahatlatacak olan Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak? İşte Ilgaz Tüneli'nin özellikleri..

Ordu-Giresun Havalimanı'nın resmi açılışı bugün!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "(Ordu-Giresun Havalimanı Projesi) Bu mega projedir. Türkiye'nin nereden nereye geldiği konusunu göstermek bakımından son derece somut bir göstergedir" dedi.

Menderes Türel: 19 kavşağın 11'i 1 yıl içinde tamamlanacak!

Yolun 25 milyon liraya mal olacağını, sadece yatırımın 2013 yılındaki Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı toplam yatırım miktarına eşit olduğunu belirten Türel, “Nereden nereye geldik” dedi.

Ahmet Misbah Demircan: Asıl hedef kentsel dönüşüm!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "On yıl önce buralarda tapu konuşulmaz iken şimdi beni sokakta gören vatandaşım, 'Kentsel dönüşüme ne zaman başlayacaksın?1 diye soruyor. Nereden nereye geldik" dedi.

Canik, Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşümüne sahip!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, " Bugün Karadeniz 'in en büyük gelişim ve dönüşümüne sahip bir ilçesiyiz. Nereden nereye geldik " dedi.

marmaray nereden nereye Haberi

marmaray nereden nereye

Marmaray hattı nereden nereye?

Asya ile Avrupa'yı denizin altından birleştirecek 1,5 asırlık hayal olan Marmaray, Cumhuriyet'in kuruluşunun 90. yılının kutlanacağı 29 Ekim Salı günü saat 15.00'te düzenlenecek bir tören ile açılacak.


29 Ekim'deki törenle projenin boğazın altından geçen bölümü açılacak. Marmaray ile Üsküdar'dan Sirkeci'ye geçişi 4 dakikada sağlanacak. Marmaray projesi ile sağlanan diğer yolculuk süreleri şöyle:


Gebze ve Halkalı arası; 105 dakikaya

Bostancı ve Bakırköy arası; 37 dakika 

Söğütlüçeşme ve Yenikapı arası; 12 dakika


Marmaray hattı nereden nereye?

Halkalı

Mustafakemal

Küçükçekmece

Florya

Yeşilköy

Yeşilyurt

Ataköy

Bakırköy

Yenimahalle

Zeytinburnu

Kazlıçeşme

Yenikapı

Sirkeci

İstanbul Boğazı

Üsküdar

İbrahimağa

Söğütlüçeşme

Feneryolu

Göztepe

Erenköy

Suadiye

Bostancı

Küçükyalı

İdealtepe