29 / 03 / 2024

Maslak No/1 ofis

Maslak No/1 ofis

İstanbul Maslak’ta yeni açılacak olan Maslak No/1 Ofis Plaza’ da yer alacak kiracı firmalar, çalışanlarına araç kiralama ya da satın alma gibi yüksek maliyetlerden kurtulacak...

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No: 20) 2022! 

Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No: 20) bugünkü 31825 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Emlak Konut GYO Maslak 1453'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şişli Ayazağa 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Maslak 1453), 1 Ada 156 Parselde bulunan Dini Tesis ve Bu Tesise Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin (Projedeki Son Kısım) kısmi kesin kabul tutanağı 29 Aralık'ta onaylandı. 

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şahin tarafından kuruldu.

Maslak 1/5000 ölçekli imar plan değişikliği askıda!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Maslak Mahallesi, 1 Ada 20 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Plan Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliğine İlişkin askı tutanağı yayımlandı...

Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara hemen teslim daireler!

Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 8 bin dolardan başlayan fiyatlarla hemen teslim dairelere sahip olunabiliyor..

Ataköy Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Ataköy Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara satışlar yapılıyor. Ataköy No:1'de hayata geçirilen proje 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. 

Kuzu Grup Sea Pearl telefon!

Kuzu Grup Sea Pearl telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire tiplerine yer verilen proje Ataköy No:1'de hayata geçiriliyor. 

Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 8 bin dolara!

Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl Ataköy'de satış süreci devam eden dairelerin metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor..

Sea Pearl Ataköy No:1'de yaşam başladı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl'de yaşam başladı. 1+1 ve 2+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Sea Pearl Ataköy'de satışlar 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daireler için devam ediyor..

Sea Pearl Ataköy'de hemen teslim daireler! 8 bin dolara!

Sea Pearl Ataköy 127 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.  Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl, 20 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Projede fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. 

Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara!

Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl'de dairelerin metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Sea Pearl Ataköy konut fiyatları 2018!

Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl  Ataköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Maslak No/1 ofis Haberi

Maslak No/1 ofis

İstanbul Maslak’ta yeni açılacak olan Maslak No/1 Ofis Plaza, Sarıyer-Beşiktaş, Zincirlikuyu ve Kemerburgaz bölgelerine trafiksiz direkt çıkış imkanı sağlarken, çalışanlara sunduğu YoYo hizmeti ile de ulaşım sorununu pratik ve ekonomik bir biçimde çözecek.


Maslak No/1 ofis plaza çalışanları, istedikleri saat ve günlerde istedikleri aracı tek bir kartla rezerve edebilecek ve kullanacak. Aynı zamanda akıllı telefonlarına indirdikleri YoYo aplikasyonu sayesinde ise tek bir tuşla araçlarını açıp kapatabilecekler.  YoYo, ofis plaza çalışanlarına, Mercedes, BMW, Mini Cooper, Honda ve Renault gibi markaların son model araçlarını, ister 1 saat ister tüm gün süreli kiralama imkanı sunuyor.


Ofis Plaza çalışanları, saati 9 TL’den başlayan fiyatlarla araç ihtiyaçlarını YoYo ile rahatça karşılayacak. İşyeri sahipleri ise ofis çalışanlarına araç kiralama, satın alma ya da taksi benzeri pahalı ulaşım...