29 / 03 / 2024

Mavikent TOKİ Konutları başvuru

Mavikent TOKİ Konutları başvuru

Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları 'nın başvuruları 12 Ağustos tarihinde başladı...

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri 'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2,'inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Sungurlu'da Akçakent ve TOKİ konutlarına köprü!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Çorum Akçakent'te TOKİ konutlarına köprü inşa ediliyor!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü talepleri gerçekleşti.

TOKİ Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2.’inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Bitlis Beşminare 'de 169 adet TOKİ Konutlu satışa sunuluyor. Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru dönemi 18 Haziran 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Bitlis Beşminare projesi kapsamında 169 adet konut kura yöntemi ile satışa sunuluyor. Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru tarihleri ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Safranbolu Yazıköy Konutları'nda teslimler başladı!

Safranbolu'da İnşaatı tamamlanan Yazıköy TOKİ Konutları’nda hak sahiplerine anahtar teslimleri başladı. . TOKİ, Yazıköy TOKİ Konutlarında hak sahibi olan vatandaşların anahtar teslim işlemlerinin 08 - 26 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

TOKİ Erbaa Konutları için 38 bin metrekare arazi kamulaştırıldı!

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, TOKİ konutları yapılması için sürdürülen çalışmalarda 38 bin metrekarelik arazinin kamulaştırıldığını söyledi.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Konutları!

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Konutları kura çekimi 9 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Evleri‘nde 88 adet daire satışa sunulacak.

Yunusemre Belediyesi TOKİ Konutları!

Yunusemre Belediyesi TOKİ Konutları ön talep süreci başladı. Yunusemre Belediyesi TOKİ Konutları Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile hayata geçiriliyor. Başvuruları 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Mavikent TOKİ Konutları başvuru Haberi

Mavikent TOKİ Konutları başvuru


Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları projesinde başvuru dönemi 27 Eylül'e kadar devam edecek. Projede yer alan konutların tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


93 metrekarelik alana sahip konutların yer aldığı Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları 'nın satış fiyatı 60 bin lira olarak belirlendi.


12 bin lira peşinatla konut sahibi olunabilen Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları 'nda başvurular Şahinbey Belediyesi Hizmet Binası 'nda yapılacak. 


Şahinbey Mavikent TOKİ Konutları 'nda taksitler 400 liradan başlıyor. Şahinbey Mavikent TOKİ Evleri 'nin teslim tarihi belediye tarafından...