20 / 04 / 2024

Mayra İnşaat TEM Expres Residence iletişim bilgileri

Mayra İnşaat TEM Expres Residence iletişim bilgileri

Mayra Yapı tarafından inşa edilen TEM Expres Residence projesi 2 blok şeklinde yükseliyor. 116 adet daireden meydana gelen Mayra TEM Expres Residence'ta 580 bin TL'ye 2+1'ler satışa sunuluyor.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Erol Bingöl ve Esrahan Arslan ortaklığında kuruldu.

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Cengiz Tancan Güngördü, Ercan Acara, Mahmur Akyazısı ve M. Bahattin Akyazısı ortaklığında kuruldu.

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Mayra Yapı'nın konkordato duruşması 4 Mart'ta!

'Yarını inşa eder' sloganı ile inşaat sektöründe adından sıkça söz ettiren Mayra İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Mayra Yapı'nın kesin mühlet kararı 6 ay uzatıldı!

'Yarını inşa eder' sloganı ile sektörde adından sıkça söz ettiren Mayra İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı...

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabiye Temirka tarafından kuruldu.

Mayra Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı!

'Yarını inşa eder' sloganı ile tanınan Mayra İnşaat ve Yapı Teknolojileri Limited Şirketi'nin geçici mühlet süresi 2 ay daha uzatıldı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ağrı'da AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi 15 Ocak'ta!

Has Kale İnşaat Tem. Yem. Taşımacılık Personel Tur. İth. İhr. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından  Ağrı Merkez'de AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

Fuzul İnşaat Tem Avrasya ödemeleri!

Fuzul İnşaat Tem Avrasya ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 612 konut ve 17 dükkandan meydana gelen proje 138 milyon 600 bin TL yatırım bedeline sahip. 

Tem Avrasya Fuzul İnşaat teslimat!

Tem Avrasya Konutları yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor. Tem Avrasya Fuzul İnşaat teslimat tarihi ne zaman?

Mayra İnşaat TEM Expres Residence iletişim bilgileri Haberi

Mayra İnşaat TEM Expres Residence iletişim bilgileri

Mayra Yapı tarafından inşa edilen TEM Expres Residence projesi 116 adet daireden meydana geliyor.


15 ile 14 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mayra TEM Expres Residence Evleri'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede 2+1 daireler 112 metrekare, 3+1 daireler ise 126 metrekare büyüklükte tasarlanıyor. 


Mayra TEM Expres Residence 116 Evleri fiyatları; 2+1 dairelerde 580 bin TL'den, 3+1 dairelerde ise 630 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Peşin ödemelerde kolaylıklar sağlanan Mayra TEM Expres Residence projesinde yüzde 25 peşin ödemelerde kalan kısım firma bünyesinde 36 ay boyunca taksitlendiriliyor. 


 "Semtin en yeşil projesi" olarak basına tanıtılan Mayra TEM Expres Residence 116 projesinin yüzde 84'ü yeşil alanlardan oluşuyor. 5 bin 817 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede anahtar teslimlerin 2019...