23 / 04 / 2024

Mayra Merdivenköy projesi

Mayra Merdivenköy projesi

Mayra Yapı bünyesine 2017’de Mayra Temexpres, Mayra Merdivenköy ve Mayra Sancakkoru markalı 3 yeni proje ekleniyor. Firma yeşil ile iç içe bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor.

Mayra Merdivenköy Butik 52 nerede?

Mayra Merdivenköy Butik 52 projesinde 2 çeşit 3+1 daire tipleri sunuluyor. Peki Mayra Merdivenköy Butik 52 nerede hayata geçiriliyor?

Mayra Merdivenköy Butik 52'de 730 bin liraya! Yeni proje!

Mayra Merdivenköy Butik 52 projesi 1 bloktan meydana geliyor. 2 çeşit 3+1 daire tiplerine  yer verilen projede fiyatlar 730 bin liradan başlayarak değişiyor. 

Kadıköy Merdivenköy Konutları geliyor! Yeni proje!

C'C Yapı A.Ş. tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilecek olan Merdivenköy Konutları projesi konut+ticaret alanlarından oluşacak. 

Mayra Yapı bu yıl 3 yeni proje yapacak!

Mayra Yapı bünyesine 2017’de Mayra Temexpres, Mayra Merdivenköy ve Mayra Sancakkoru markalı 3 yeni proje ekleniyor. Firma yeşil ile iç içe bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor.

Blumar Ataköy projesi mühürlendi!

İSTANBUL’un tek doğal plajı Ataköy sahilinde mahkemenin iptal kararlarına rağmen her biri 70 metrelik kulelerin inşaatı sürerken, tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi mühürlendi.

Selenium Retro Ataköy Projesi!

2 blok şeklinde yükselen Selenium Retro Ataköy Projesi içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Selenium Retro Ataköy Projesi toplam 47 bin 500 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.

Sea Pearl Ataköy projesi fiyatları!

Sea Pearl Ataköy projesi fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 200 dolardan başlıyor. Toplam 127 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükselen proje FSM Köprüsü’ne 25 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Babacan Yapı Sefaköy projesi!

Detayları henüz açıklanmayan Babacan Yapı Sefaköy projesi Keleş İnşaat'ın Sefaköy arsasının yanında bulunuyor. Proje E-5 otoyoluna 650 metre, Atatürk Havalimanı'na 900 metre yakın mesafede yükselecek.

Eskişehir Yaşam Köyü Projesi'ne hibe desteği sağlanacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Projesi, Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler ve İnovasyon Projesi’nden hibe desteği alma hakkı kazandı ve Türkiye’de akıllı şehir oluşturulması konusunda önemli bir adım atıldı.

Köy Projesi'nde temel atıldı!

Siyahkalem'in Zekeriyaköy'de Emlak Konut GYO ortaklığıyla 467 bin metrekare alan üzerine gerçekleştireceği Köy Projesi'nin ilk etabı için start verildi. Projede toplam 1167 konut yer alacak.

5. Levent Alibeyköy projesi!

Ön talep süreci devam eden 5. Levent Alibeyköy projesi bu haftasonu satışa çıkacak. Daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanan proje 515 bin 977 arsa üzerinde inşa ediliyor.

Babacan Yapı Sefaköy projesi nerede?

Babacan Yapı Küçükçekmece Sefaköy'de yeni projeye hazırlanıyor. Projede konut, ofis ve ticaret alanları olacak. 16 bin 527 metrekare alanda yükselecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi nerede?

Babacan Yapı Sefaköy projesi yaza başlıyor!

Babacan Yapı Sefaköy projesi için çalışmalara devam ediyor. Rezidans, ofis ve ticaret alanlarının yer alacağı Babacan Yapı Sefaköy projesinin yaz aylarına yetiştirilmesi planlanıyor. Babacan, proje arsasını 70 milyon TL'ye almıştı...

Mayra Merdivenköy projesi Haberi

Mayra Merdivenköy projesi

İnşaat sektörünün en köklü ve güvenilir firmalarından Mayra Yapı 2017 yılını 3 yeni projeyle karşılıyor. İnşa çalışmaları devam eden 2 ve yeni yılda başlayacağı 3 yeni projesiyle yatırımlarına daha da ağırlık veren Mayra Yapı, Projelerinde insan hayatına önem veren detayları ekleyerek yeşil ile iç içe bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor.


Ürettiği projeleriyle konutta kalite ve güvenin markasını oluşturan Mayra Yapı , geçmiş yılda başladığı Kirazlı Koru Evleri’nin teslimine hazırlanırken 2017’de 3 projeye start verecek..


2017’de 1500 İstihdam Hedefi

İstanbul’da 2 noktada, her gün işleyen şantiyeleriyle çalışmalarına devam edecek olan Mayra Yapı, 2017’de 3 yeni projesiyle beraber 1500 insana istihdam sağlamayı hedefliyor. 


Yılmaz; 2017’ye ve Ülkemize güveniyoruz, 3 proje ile birden geliyoruz!

Türkiye’nin potansiyeline ve ekonomisine güveninin tam olduğunu belirten Mayra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı...