28 / 03 / 2024

Mebuskent teslimleri

Mebuskent teslimleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

Mebuskent’te ayda 765 lira taksitle konut!

Başkent’te Batıkent Çakırlar Bölgesi’nde yer alan Mebuskent’te, 120 ay sıfır faizin yanısıra, 2+1 daireler 153 bin lira, aylık taksitler de 765 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Mebuskent'te sağlıklı yaşam merkezleri konsepti yer alıyor!

Ankara’da artık “yaşam merkezleri” konseptinde tasarlanan konut projelerinde Mebuskent, sunduğu “sağlıklı yaşam” imkânları ile bir adım önde.

Ankara Mebuskent'te 120 ay sıfır faizlik bahar kampanyası!

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “Çift maaşlı bir aile, yıllarca kira ödemek yerine kampanyamızdan faydalanıp, 4-5 yıl sonra neredeyse kira bedeline Mebuskent’te lüks yaşama sahip olabilecek” dedi.

Parima Merter teslimleri ne zaman?

Fer Yapı imzasıyla hayata geçirilen Parima Merter İstanbul Merter'de E-5'in hemen üzerinde yer alıyor. Ofis projesi Parima, şehrin de ticaretin de merkezi sloganı taşıyor. Peki, Parima Merter teslimleri ne zaman?

Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

Nef Merter 14 projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Satış sürecinin 2. etapla devam ettiği Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

The İstanbul Veliefendi projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. İkinci etap satışlarının hızla devam ettiği The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 Temmuz'da!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale projesi 599 adet daireden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu' nda yükseliyor. Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 yılı Temmuz'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde!

Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul projesi 125 metrekareden başlangıç gösteren daire alanlarına sahip. Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Hep İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Daire fiyatlarının 193 bin 200 TL'den başladığı Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

Yenitepe Kadıköy projesinde daireler 438 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

Mebuskent'te engelliler için tüm kolaylıklar düşünüldü!

İçerisinde bulunan eczaneden postaneye, okuldan sağlık merkezine çok sayıda hizmetle sakinlerine rahat bir yaşam sunan Mebuskent'te engelliler de unutulmadı Engelli vatandaşlar günlük yaşamda oldukça zorluklarla karşılaşıyor.

Mebuskent’te engellilerin konforu eve girmeden başlıyor!

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan “Her ihtiyacın kolayca karşılanabileceği Mebuskent’te engellilerimiz tüm yerleşke içinde yer alan engelli rampaları ile kolayca istedikleri yere ulaşabilecek” dedi.

TOKİ Denizli Çal 2. Etap teslimleri başladı!

TOKİ Denizli Çal 2. Etap teslimleri başladı. Teslim işlemlerin 24 Aralık 2014'e kadar devam edeceği proje kapsamında toplam 253 adet konut teslim edilecek.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı. Projenin teslimleri, müşavir firması olan Üçer Müşavirlik Mühendislik A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek.

Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra!

Royal Group tarafından hayata geçirilen Kartal SkyBlue projesi arsa alanı 4 bin 850 metrekare olarak belirlendi. Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra olarak planlanıyor.

Mebuskent teslimleri Haberi

Mebuskent teslimleri


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme aldığı yatay mimari konsepti Ankaralı konut alıcılarından büyük ilgi görüyor. 

Batıkent Çakırlar bölgesi Karacakaya mevkiinde tamamlanma aşamasına gelen ve bağımsız tipteki evler, müstakil bahçeler, çocuklar için rahat oyun alanları, toprakla bütünleşip yeşile dokunarak, temiz havada yaşama imkanı ile yatay mimarinin tüm unsurlarını bünyesinde barındıran Mebuskent projesi, Ankaralıların ilgi odağı haline geldi. Ciddi bir satış başarısı yakalanan projede 332 müstakil villadan yüzde 70’i satılarak sahiplerini buldu.

 
Neden yatay mimari ?

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, insanların fiziki ve sosyal çevre konusunda bilinçlenmesi, doğal ortamlarda yeşille barışık, toprağa basarak sağlıklı yaşama arzusunun artması paralelinde yatay mimariye ilginin de arttığını belirterek, şunları söyledi:

 “Malum insanlar yüksek katlı binalarda oturuyor, toprakla ilişkisi kesilmiş durumda. Yatay yapılaşma ise insan doğasına uygun...