25 / 04 / 2024

Meclis blokları

Meclis blokları

Bombalanan Meclis binasında yapılan tadilat tamamlanırken, Halkla İlişkiler A ve B bloklarının yerine sığınak ve otoparkı bulunan 3-4 katlı binaların yapılması da kararlaştırılmıştı. Binaların yapılması beklenirken, bu alanın park yapılarak değerlendirilmesi kararı alındı.

Meclis'e yeni bina yerine park yapılacak!

Bombalanan Meclis binasında yapılan tadilat tamamlanırken, Halkla İlişkiler A ve B bloklarının yerine sığınak ve otoparkı bulunan 3-4 katlı binaların yapılması da kararlaştırılmıştı. Binaların yapılması beklenirken, bu alanın park yapılarak değerlendirilmesi kararı alındı.

Sakarya Uluslararası Botanik Merkezi meclis gündeminde!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun seçim döneminde açıkladığı Uluslararası Botanik Merkezi için hazırlanan imar planı görüşülecek.

Kapaklı Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Kapaklı Belediye Meclisinin Nisan Ayı Olağan Meclis toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığında Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Didim Belediyesi'nin Nisan ayı Meclis toplantısı yapıldı!

Didim Belediye Meclisinin Nisan ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıya birçok kişi katıldı.

Deniz Karataş, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Derneği Meclis üyesi oldu!

ANTALYA İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Derneği 'ne meclis üyesi oldu.

Esatpaşa İmar İskan Blokları'nda son durum ne?

Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nden edindiğimiz bilgilere göre Ağırlıklı olarak 3 ila 5 katlı binalardan oluşan Esatpaşa İmar İskan Blokları'nda şu an bir kentsel dönüşüm söz konusu değil...

Tahir Tellioğlu TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı oldu!

TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Necdet Özer'in başkanlığında, sektörün gündemindeki konulan görüşmek ve Meclis Başkan ile Yardımcılarını seçmek için TOBB'da toplandı.

Akhisar Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı yapıldı!

Akhisar Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı. Saat 18.00'de başlayan Mart ayı olağan meclis toplantısında 2 gündem maddesi yer aldı.

Malkara Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı yapıldı!

Malkara Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısına; açılış konuşması, yoklama, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları adına saygı duruşunda bulunulması ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başlandı.

Ytong Cepli Asmolen Blokları'nı tanıttı!

Yapı malzemesi sektörünün lider markası Ytong, ekonomik, yanmaz ve masif Cepli Asmolen Blokları ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Ytong’un Cepli Asmolen Blokları, asmolen döşeme uygulamalarında gerekli tüm ihtiyaçlara cevap veriyor..

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı bugün!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Meclis üyeleri tarafından görüşülecek 66 gündem maddesinin ardından ise SASKİ Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılacak.

Çerkezköy Meclis toplantısında imar komisyonunun maddeleri kabul edildi!

Çerkezköy Belediyesi'nin Mart Ayı Meclis toplantısı'nın ikinci oturumu Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı'nda dün öğleden sonra yapıldı. İmar Komisyonu'na gönderilen gündem maddeleri görüşülerek, komisyon raporları doğrultusunda kabul edildi.

Gebze Belediyesi Meclis toplantısı 3 Mart'ta yapılacak!

GEBZE Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı 3 Mart Salı günü saat 15.00'de toplanacak. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yönetiminde kent meydanında bulunan meclis salonunda yapılacak.

Meclis blokları Haberi

Meclis blokları

Meclis’in arka bahçesine yeni bina yapılmasından vazgeçildi. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında bombalanan Meclis’in tadilatına geçen ağustos içinde başlanmıştı. 1980’de odaları bulunmadığı için milletvekilleri için yapılan, ancak yenisi yapıldığı için boş olarak duran eski Halkla İlişkiler A ve B blokları için de yıkım kararı alınmıştı. Bu bloklar yaklaşık 5 aylık bir sürede tamamen yıkılmıştı. Bombalanan Meclis’in tadilatı için 32 firmanın oluşturduğu GOYEDER konsorsiyumu ile protokol yapılırken A ve B bloklarının yerine 8-10 bin metrekarelik alana, Meclis ana binalarından yüksek olmayacak şekilde, altında modern bir sığınak ve otoparkı bulunan 3-4 katlı binaların yapılması da kararlaştırılmıştı. Bu binalar için bütçe çalışması yapılmıştı. Sonbahar ve kış ayları içinde süratle yıkılan blokların yerine binaların yapılması beklenirken, bu alanın park yapılarak değerlendirilmesine karar...