18 / 04 / 2024

Meclis kulisleri tadilat

Meclis kulisleri tadilat

Türkiye Büyük Millet Meclisi 15 gün boyunca tatile giriyor. Tatilde milletvekillerinin Meclis kulislerinde tadilat çalışmaları başlayacak.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8653 ada, 1, 2, 3, 16 ve 19 parseller, Eyüp Sultan Mahallesi, 7559 ada, 15 parsel, Fatih Mahallesi, 6983 ada, 2 parsel ile Meclis Mahallesi, 12 ada, Park Tescilli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il tadilat çalışmaları mecliste!

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il turizmine katkısı ve yapılan tadilat çalışmalarının maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir Cacabey Medresesi'nin tadilatı mecliste!

Kırşehir'de bulunan Cacabey Medresesi'nin tadilatı meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İmar tadilatı artık ada bazlı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, belediyelerde imar rantına son verecek düzenlemeyi Meclis gündemine taşıdı. Yeni imar düzenlemesine göre, imar tadilatı artık ada bazlı olacak.

TBMM’de 1.85 milyonluk tadilat!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'ta yapılan tadilat ve düzenlemeler için toplam 1 milyon 855 bin 447,87 TL bedel ödendiğini belirtti.

Kumluca-Kemer'deki karayolu tadilatı meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kumluca-Kemer bölgeleri arasında çökme meydana gelen karayolunun tadilatını TBMM gündemine taşıdı..

Meclis'e yeni bina yerine park yapılacak!

Bombalanan Meclis binasında yapılan tadilat tamamlanırken, Halkla İlişkiler A ve B bloklarının yerine sığınak ve otoparkı bulunan 3-4 katlı binaların yapılması da kararlaştırılmıştı. Binaların yapılması beklenirken, bu alanın park yapılarak değerlendirilmesi kararı alındı.

AKM'nin tadilat ve yenileme çalışmaları meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, AKM'nin tadilat ve yenileme çalışmaları ile yerine yapılacağı açıklanan opera binasının proje çalışmalarını meclis gündemine taşıdı..

Mecliste yenileme çalışmaları başlıyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisi 15 gün boyunca tatile giriyor. Tatilde milletvekillerinin Meclis kulislerinde tadilat çalışmaları başlayacak.

Düzce Belediye Meclisi'nde imar tadilat talepleri görüşüldü!

Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı ikinci toplantısı Meclis Başkan Vekili Gönül Ekiz Asuk Başkanlığında yapıldı. Mecliste imar planı tadilat taleplerine ilişkin 9 dosya görüşüldü.

Şanlıurfa Akçakale Meclisi'nde imar tadilatı karara bağlandı!

Akçakale Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı. Meclisinin bu ayki ana gündem maddesi keçili mahallesi 1/1000 lik imar plan tadilatıydı. Toplantıda imar planı tadilatı görüşülerek oy birliğiyle kabul edilerek karara bağlandı.

Bursa kent meydanı ve zeytin entegre tesislerinin tadilatı onayladı!

Yeni binadaki meclis toplantısında Orhangazi’de Marmarabirlik arsası üzerine yapılacak olan kent meydanı ve zeytin entegre tesisleri ile ilgili plan tadilatı oy çokluğu ile kabul edildi.

Gaziantep'te bir yılda 128 imar tadilatı yapıldı!

Şehitkamil belediyesi meclis toplantısında Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu bir yılda 128 imar tadilatı yapıldığının ve bu tadilatlarının çok olduğuna dikkat çekilmesi üzerine araştırma yaptığını söyledi.

Meclis kulisleri tadilat Haberi

Meclis kulisleri tadilat

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yarından itibaren 15 gün boyunca tatile giriyor. Bu tatille birlikte iktidar ve muhalefet milletvekillerinin bir araya geldiği Meclis kulislerinin tadilatına başlanacak. 57 yıl aradan sonra yapılacak ilk tadilatın ardından kulislerdeki ışıklandırmalar, mobilyalar ve iç cephe yepyeni bir görünümüne kavuşacak. 


16 NİSAN ÖNCESİ BİTİRİLECEK

Kulisteki en çarpıcı değişim halılar da olacak. Kırmızı halılar serilecek. Kulisteki loş ışıklandırma kaldırılacak. Çalışma ortamını kolaylaştırmak için asma tavana güçlü neon ışıklandırmalar ise tamamen yenilenecek. Tadilatın referandumun yapılacağı 16 Nisan'a kadar tamamlanması...