28 / 03 / 2024

mehmet ali doğan kimdir

mehmet ali doğan kimdir

Mühendislik okuduğu yıllarda Türkiye’nin jeotermal potansiyeli ile tanışan Mehmet Ali Doğan, 1994’ten itibaren adeta kafayı bu konuya taktı. Bu alanda ülkemizin en büyük girişimcilerinden biri haline gelen Doğan, 3 büyük termal tesisi kurdu ve 2 tesisin yatırımını başlattı.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli’nde  140 bin TL sermaye bedeli Mehmet Can Doğan tarafından kuruldu.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ldr Doğan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ldr Doğan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Doğan Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu. 

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in oğlu Doğan Olguner vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in müzisyen oğlu Doğan Olguner, dün gece hayatını kaybetti.  

Doğan Jeotermal Group'tan 2 yeni termal tesis geliyor!

Mühendislik okuduğu yıllarda Türkiye’nin jeotermal potansiyeli ile tanışan Mehmet Ali Doğan, 1994’ten itibaren adeta kafayı bu konuya taktı. Bu alanda ülkemizin en büyük girişimcilerinden biri haline gelen Doğan, 3 büyük termal tesisi kurdu ve 2 tesisin yatırımını başlattı.

Mehmet Ali Akben: Bankaların faiz indirimi sürmeli!

BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, bankalarla yaptıkları görüşmelerin sonuç vermeye başladığını söyledi. Akben, “Bu konuda mesafe katettik. Bu aşağı doğru bu yönelişin devamını bekliyoruz” dedi.

Mehmet Doğan: Hükümet desteklerse 1,5 milyon konut satılır!

Doğsen İnşaat Genel Müdürü Mehmet Doğan, “Eğer hükümet de desteklerse bir buçuk milyon konut satışı gerçekleşebilir” dedi.

Has Doğan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Has Doğan İnşaat Limited Şirketi, Erol Doğan, Hasan Zengin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Küçükçekmece, Mehmet Akif Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

mehmet ali doğan kimdir Haberi

mehmet ali doğan kimdir

DOĞAN Jeotermal Group Başkanı Mehmet Ali Doğan, ülkemizin farklı bölgelerinde yaklaşık 200 bin konutu jeotermal ile ısıtıyor. 3 büyük termal turizm tesisi de kuran Doğan, 2 termal turizm tesisinin yatırımını da başlatan Mehmet Ali Doğan’ın, jeotermal sistemler için özel boru üretmek amacıyla  kurduğu Yalçın Boru ise cirosunun yarısını ihracattan sağlar duruma geldi. Ülke genelinde ‘Jeotermal bilinci’ artırmak için de Jeotermal Enerji Kaynaklarını Araştırma ve Değerlendirme Vakfı ile Devremülk ve Devre Tatil Yatırımcıları ve Pazarlamacıları Derneği’ni kuran Mehmet Ali Doğan şöyle konuşuyor:


ÖĞRENCİYKEN ÖĞRENDİM

“Makine Mühendisliği okurken, jeotermal ile tanıştım ve bu konuda ülkemizin yüksek potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiğine inandım. 1994’te ekonomik kriz çıkmıştı ve ben de bu alana odaklanma kararı aldım. Çünkü, MKE verilerine göre çok yüksek potansiyelimiz vardı. Makine ve jeoloji...