24 / 04 / 2024

Mehmet Çınar Atay izmir kentsel dönüşüm

Mehmet Çınar Atay izmir kentsel dönüşüm

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Mehmet Çınar Atay kentsel dönüşüm projelerinin ucuz konut üretme düşüncesiyle değil, estetik ve sağlamlık ana temelleri üzerine, yaşam odaklı kurgulanmasını istedi...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Malatya'da inşaat aşamasında ve hiç oturulmayan evler de yıkıldı: Bu deprem kimsenin aklına gelmedi! 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, depremde yıkılan konutlar ve imar izinleri ile ilgili konuştu. İşte Mehmet Çınar'ın o açıklamaları...

Bu ilçede yaşayanlar dikkat! Depreme en dayanıksız ilçe seçildi!

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın açıkladığı resmi verilere göre, Aydın Efeler'deki yapıların büyük bir kısmının deprem riskine karşı güvensiz olduğu belirtildi.

O Belediyede arsa satışı kapsamında usulsüzlük ve yolsuzluk yaptığı belirlenen 7 kişi tutuklandı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Belediye'de Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ndeki şüpheli işlemle ilgili 4 personeli görevden alarak, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. Olay ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve 7 kişi tutuklandı. 

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Mehmet Emin Birpınar'dan yeşil dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı, T.C. İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Mehmet Emin Birpınar, yeşil dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

Mehmet Çınar Atay izmir kentsel dönüşüm Haberi

Mehmet Çınar Atay izmir kentsel dönüşüm


Kentsel dönüşüm projelerinin, yaşam odaklı kurgulanması gerektiğine dikkat çekildi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Mehmet Çınar Atay kentsel dönüşüm projelerinin ucuz konut üretme düşüncesiyle değil, estetik ve sağlamlık ana temelleri üzerine, yaşam odaklı kurgulanmasını istedi


Projelerin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile büyükşehir belediyelerinin yetkileri arasında olmasının çift başlılık yarattığını kaydeden Atay, "Kentsel dönüşüm olmalı ancak bu konu pek çok spekülasyon içeriyor.  Dönüşüm kimin elinde nasıl uygulanacağı önemli" dedi. Prof. Atay, insanların kötü mekanlarını iyiye çeviren projelerin yaratılması  gerektiğini sözlerine  ekledi. 



 Milliyet...