25 / 04 / 2024

mehmet çoşkun granist

mehmet çoşkun granist

Kazakistan'a ilk seramik fabrikasını 3 milyon dolara Granist götürdü

Fmf Roof Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Fmf Roof Yapı Mühendislik Limited Şirketi Ataköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Faruk Tiker, Fırat Ulutaş ve Mehmet Oğurlu ortaklığında kuruldu.

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Mtn Grup Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mtn Grup Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Engin Çoşkun tarafından kuruldu.

Asoslular Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asoslular Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de Engin Çoşkun tarafından kuruldu.

Mefis Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mefis Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Oğlak tarafından kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye deprem bütçesi eleştirisi: Hazırlık bütçesi 450 milyon lira! Böyle bir şey olabilir mi?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bütçesini eleştirdi. İşte Özhaseki'nin o ifadeleri...

Mehmet Cengiz'in İngiltere'de gayrimenkul aldığı iddiası!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, köşesinde Mehmet Cengiz'in Londra'daki şirketini ve gayrimenkullerini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rukiye Sarıbacak ve Çoşkun Bülbül ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Ersoy'dan yanan orman arazilerinin imara açıldığı iddialarına yanıt!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yanan orman arazilerinin imara açıldığı iddialarına yanıt verdi. İşte Ersoy'un o yanıtı...

mehmet çoşkun granist Haberi

mehmet çoşkun granist

Kazakistan'ın ilk seramik fabrikasını açan Granist, bunun için 3 milyon dolarlık yatırım yaptı. Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'in açılışını yaptığı fabrikanın yapımında gördükleri devlet desteğine vurgu yapan Granist'in yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Coşkun, “Atalarımızın çekik gözlü geldiği Orta Asya'ya, yıllar sonra yuvarlak gözlü döndük” dedi.

Tam bir yatırım cenneti
Fabrikayı kurarken yaşadıklarını anlatarak, bu ülkeye gelmek isteyen diğer işadamlarını bilgilendiren Coşkun, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, ülkede yatırım yapmak isteyen sanayicilere müthiş güven veriyor. Kazakistan Yatırım Geliştirme Bankası, bizim bu yatırımımızıyüzde 60 oranında destekledi. Arsa tahsisi konusunda destek alındı. Vergi muafiyeti de söz konusu. Yerli malı almak kanunla zorunlu hale getirilmiş. Gaz, Türkiye'in 5'te biri fiyatına. Elektriğin maliyeti Türkiye'nin yüzde 35-40'ı kadar. Asgari ücret 200 dolar.”
‘Koruyalım' dediler
Kazakistan pazarı için ‘iyi' diyen, herhangi...