28 / 03 / 2024

Mehmet Emin Ağa Yalısı keten inşaat

Mehmet Emin Ağa Yalısı keten inşaat

Keten İnşaat, Kanlıca’da bulunan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı'nı yeniden inşa ediyor. Altı ayda tamamlanması planlanan yalının değerinin 20 milyon dolara ulaşması bekleniyor...

DEVA Partisi'nden imar affı tepkisi: Bunlar yapılsaydı binlerce kişi yaşıyor olurdu!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler ile imar affına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte Ekmen'in o tepkisi ve açıklamaları..

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa ne iş yapmaktadır? 

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa'nın eğitim durumu nedir? Mehmet Emin Baysa'nın kariyeri ile hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Mehmet Emin Bitlis kimdir, kaç yaşında?

Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis kimdir? Mehmet Emin Bitlis kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mehmet Emin Okur ne iş yapıyor? Mehmet Emin Okur nereli? Mehmet Emin Okur’un hayatı...

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Emin Okur kimdir? Ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Mehmet Emin Okur’a ilişkin merak edilen detaylar...

Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Ne iş yapıyor? Mehmet Bulut nerede doğdu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Mehmet Bulut kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Mehmet Bulut’a ilişkin merak edilen her şey...

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akdemir tarafından kuruldu.

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Dilekli tarafından açıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Mehmet Emin Ağa Yalısı keten inşaat Haberi

Mehmet Emin Ağa Yalısı keten inşaat

Keten İnşaat, Kanlıca’da bulunan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı'nı yeniden inşa ediyor. Altı ayda tamamlanması planlanan yalının değerinin 20 milyon dolara ulaşması bekleniyor.


Keten İnşaat ve EMR tarafından İstanbul’a yeniden kazandırılacak olan yalının restorasyon çalışmalarının 2 yıl süren detaylı bir araştırmaya dayandığını söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, “Osmanlı arşivlerinden yapılan taramalarda Almanların 1936, Amerikalıların ise 1940 tarihli fotoğraflarına ulaşıldı” dedi.



CAPİTAL...