29 / 03 / 2024

mehmet koçarslan mikanos adası

mehmet koçarslan mikanos adası

İngiltere'de yayınlanan The Times Gazetesi'nde yer alan bir haberde çok sayıda Türk vatandaşının ve işadamının Yunanistan'a yerleşebilmek için araştırmada olduğu yazıldı.

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mk Altyapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Altyapı İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçali tarafından kuruldu.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Heaven Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Heaven Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koçarslan tarafından kuruldu.

Mehmet Apak kimdir?

Koç Holding Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Koç Holding Muhasebe Direktörü Mehmet Apak kimdir? Mehmet Apak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Apak`ın biyografisi...

Gıqc İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gıqc İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Emre Koç ve Mehmet Koç ortaklığında kuruldu.

Dilsoy Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilsoy Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Feza Arslan tarafından kuruldu.

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile AtillaKoçarslan, Mehmet Uğur    Koçarslan, Mihriban Ayça Koçarslan, Suphi Aybars Koçarslan ve  Zekiye Aybike Koçarslan  Zekiye Koçarslan Muhtaroğlu tarafından kuruldu.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçer tarafından kuruldu.

İBB'ye rica ile tente yıkım suçlaması! 

İBB, Bebek'te Kemal Yıldırım tarafından işletilen restoranın tentesinde yıkım işlemi yaptı. Restoran sahibi Yıldırım, İBB'nin  Reina’nın eski sahibi Mehmet Koçarslan’ın ricasıyla yıktığını iddia etti. 

mehmet koçarslan mikanos adası Haberi

mehmet koçarslan mikanos adası

İngiltere'de yayınlanan The Times Gazetesi'nde yer alan haberde çok sayıda Türk vatandaşının ve işadamının Yunanistan'a yerleşebilmek için nabız yokladıklarını yazdı.


Haberde önce, İstanbul'da yılbaşında düzenlenen ve 39 kişinin ölümüyle IŞİD saldırısının ardından Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan'ın "güvenlik kaygıları ve büyüyen siyasi istikrarsızlık yüzünden" artan göçte Yunanistan'da yatırım yapmak isteyen çok sayıda Türk işadamından biri olduğu söyleniyor.


İddalara göre Koçarslan'ın Reina'nın kapanmasından sonra  Mikonos Adası'nda yeni bir mekân bulmaya çalıştığı yazıldı.


Atina'daki bir emlak şirketi InterCasa'nın Müdürü Mina Bougonikolou "Geçen yılki başarısız darbe girişiminden sonra Türkiye kaynaklı işlerde büyük bir artış oldu, ancak referandumun ardından yeni bir dalga geldi. Kaygıları büyük ve Avrupa'da bir ayakları olsun istiyorlar"...