24 / 04 / 2024

Mehmet Sekmen

Mehmet Sekmen

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: "Palandöken'in turizm açısından tanıtımına ağırlık vereceğiz. Bundan sonra otel alanında yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Erzurum'a davet ediyorum. " dedi.

Mehmet Sekmen: Kentsel Dönüşümde 2016 Hamle Yılı Olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 2016 senesinin kentsel dönüşümde yatırım ve hamle yılı olacağını söyledi.

Erzurum'da şehrin altyapısı yenileniyor!

Mevsim şartlarına aldırış etmeden altyapıda hummalı bir çalışma sergileyen ESKİ Genel Müdürlüğü, 1 yılda şehir merkezi ve ilçelerde 104 milyon liralık kaynakla muhteşem bir değişim ve dönüşüme imza attı.

Erzurum'da yoksul vatandaşlar için 36 ev inşa edildi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla, doğal afet ve çeşitli nedenlerden ötürü ikametgâhı kullanılamaz hale gelen kişilerle, maddi durumdan yoksun olan kimsesizlere Büyükşehir’in yardım eli uzatıldı.

Erzurum'da bir yılda 36 sulama tesisi yapıldı!

Belediyeciliği sadece yerel hizmetlerle değil kalkınma ekseninde de hayata geçiren Başkan Mehmet Sekmen’in direktifiyle il genelinde bir yılda 36 sulama tesisi yapıldı.

Erzurum'da Bitüm Tank Tesisi kurulacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentte 10 bin ton kapasiteli Bitüm Tank Tesisi kuruyor. Böylelikle yaz döneminde asfalt sezonunda kullanılacak olan bitüm kıştan depolanacak.

Erzurum'da taziye ve imam evi inşaat çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin muhtarlara yönelik yaptırdığı anketlerde halkın en çok talep ettiği taziye ve imam evi isteğini hayata geçiren Mehmet Sekmen’in talimatı üzerine Büyükşehir’in ekipleri ilçelere yoğunlaştı.

Mehmet Sekmen: İstiyorum ki herkes ev sahibi olsun!

Kentsel dönüşüme önem verdiklerini belirten Başkan Sekmen, "Evine ekmek götürmekte zorlanan maddi durumdan yoksun hemşerilerimin ev sahibi olması benim en büyük temenni ve hedefimdir" dedi.

Erzurum kentsel dönüşümde model oldu!

Erzurumluların en ekonomik bir şekilde ev sahibi olmaları için yoğun çaba harcayan Başkan Sekmen, kentsel dönüşümde Doğu Anadolu Bölgesi’nde adeta model oldu. İşte projenin ayrıntıları...

Erzurum'da engelsiz kentsel dönüşüm yapılıyor!

Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, modern şehirciliğin gelişirken kent yaşayanlarının tüm katmanlarının düşünülerek tasarlanması gerektiğine vurgu yaptı. Erzurum'da kentsel dönüşümün bu çerçevesinde yapıldığını söyledi.

Erzurum'da doğa, kış ve inanç turizmi tanıtım çalışması yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: Erzurum’da doğa, kış ve inanç turizmiyle alakalı tanıtım çalışması yapıyoruz. Şehrimizdeki beş bin yatak kapasitesini 20 bine çıkarmayı planlıyoruz.

Erzurum kentsel dönüşüm tarihi dokuya uygun yapılacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehirde yürütülen kentsel dönüşümün tarihi dokuya uygun bir şekilde yürütüleceğini söyledi. Başkan Sekmen, konuyla ilgili kurumun yetkililerinden, encümen toplantı salonunda brifing aldı.

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Belediyeler Birliği toplantısında Erzurum'u yeniden inşa edecek projelerin hayata geçeceğini açıkladı. 

Erzurum'da muhteşem dönüşüm başladı!

Doğu'nun marka şehri Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile çağ atlıyor. Kentsel dönüşüm muhteşem bir noktaya taşınıyor. Başkan Sekmen, "Mutlu bir şehir inşa ediyoruz" diyor...

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi töreninde yaptığı açıklamada; Erzurum Şehir Hastanesi'nin Kasım ayında açılacağını açıkladı.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Erzurum yeni yatırımlarla şahlanacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada 2019 yılının Erzurum için de bir şahlanış yılı olacağını söyledi.

Murat Kurum'dan Mehmet Sekmen'e dönüşüm teşekkürü!

Erzurum'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentteki kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Mehmet Sekmen'den emeklilere konut için arazi!

Emeklilere konut için imkanları seferber eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin muhtelif yerlerinde yeni konutların yapılması için arsa tahsisi gerçekleştirdi. 

Erzurum'daki 33 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'daki 33 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

TOKİ'den Erzurum'a 4 bin konut!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortak bir çalışma yaparak 4 bin konut için çalışmalara başladı. 

Mehmet Sekmen Haberi

Mehmet Sekmen

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Dağı'nın tanıtımına ağırlık vereceklerini belirterek, "Otel alanında yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Erzurum'a davet ediyorum. Onlara hemen dağın yanı başında otel yerleri gösterebiliriz. Çok cüzi paralarla verebiliriz, yeter ki otel yapılsın." dedi. 


Sekmen, Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Haberleri Editörlüğünü ziyaret etti. İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan'ın ajans çalışmaları hakkında bilgi verdiği Sekmen, AA'nın Türkiye'nin milli kurumlarından biri olduğunu belirterek, ajansın basın yayın alanında önemli işlev gördüğünü söyledi.


Sekmen, AA'nın güçlü, uzun ömürlü bir kurum olduğunu dile getirerek, "Biz de ziyaret etmek istedik. Erzurum'da da haberlerimizi Anadolu Ajansı aracılığıyla tüm Türkiye'ye ve dünyaya duyuruyoruz. Teşekkür etmek istedik. Bu vesileyle buradayız." dedi.


AA'nın tarafsız habercilik yaptığını, bilgiyi kaynağından alarak halka ulaştırdığını belirten Sekmen, ajansın halkın sesi, gözü,...