16 / 04 / 2024

Mehmet Sinan Tara kim

Mehmet Sinan Tara kim

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerinden Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Sinan Tara'nın biyografisi...

Mehmet Sinan Tara kimdir?

Enka Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara inşaat sektörüne ne zaman atıldı? ENKA İnşaat bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat yaptığı açıklamada Türkiye genelinde çok ciddi denetimlere başladığını dile getirerek emlak sektörünün kabuk değiştirdiğini söyledi.

Mehmet Tara ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Mehmet Tara kimdir? Hangi projelerde çalıştı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Tara’nın biyografisi...

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Agah Mehmet Tara Kimdir?

Agah Mehmet Tara kimdir? Agah Mehmet Tara’nın mesleği nedir? Agah Mehmet Tara hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mersin'de yetki belgesi olmayan emlak ofisleri kapatılacak!

Mersin'de yetki belgesi olmayan emlakçılara yönelik denetimler yapılıyor. Mersin İl Ticaret Müdürlüğü ile birlikte sürdürülen denetime, Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, sahibi olduğu iş yerinden başladı.

Mersin'de kaçak emlakçılığa geçit yok!

Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, il genelinde yetki belgesi olmayan emlakçılara para cezası uygulanacağını dile getirdi.

Mehmet Sinan Tara kimdir?

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerinden Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Sinan Tara'nın biyografisi...

Mehmet Sinan Tara 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde!

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu. Listenin ikinci sırasında 70 milyon 510 bin 854 liralık vergiyle Mehmet Sinan Tara yer aldı.

Pertev Mehmet Paşa Camii Ramazan'da ibadete açılıyor!

İzmit'te Mimar Sinan tarafından inşa edilen  Pertev Mehmet Paşa Camii'de restorasyon çalışmaları tamamlanıyor. Orijinal haline dönen camii Ramazan'da ibadete açılacak. 

Edirne'de Mimar Sinan müzesi kurulacak!

Fatih Sultan Mehmet tarafından Edirne'de inşa edilen Peykler Medresesi'nde, tadilat çalışmalarının ardından "Mimar Sinan ve Eserleri Müzesi" kurulacak.

Zuanka Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Zuanka Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sinan Anar tarafından kuruldu.

Sinan Akgün ile Mansur Yavaş'ın kavgası yüzünden CHP Kanal İstanbul'la uğraşamıyor!

Gazeteci Mehmet Barlas, "CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... " diyor...

451 yıllık tarihi Pir Mehmet Çeşmesi yıkıldı!

Mimar Sinan tarafından Yanıkkapı Sokak'ta bulunan 451 yıllık tarihi Pir Mehmet Çeşmesi’nin bir bölümü iddiaya göre restorasyon yapılacağı nedeniyle yıkıldı.

Mehmet Sinan Tara kim Haberi

Mehmet Sinan Tara kim

Mehmet Sinan Tara kimdir?
Mehmet Sinan Tara 1958 yılında İstanbul'da doğmuştur. İş adamı Şarık Tara'nın oğlu olan Mehmet Sinan Tara, Alman Lisesi'nden sonra ETH Zürih'te inşaat mühendisliği okudu. Ardından Stanford Üniversitesi'nde işletme dalında yüksek lisans eğitimi aldı.

1980 yılında katıldığı Enka'da saha mühendisi, genel müdür, yönetim kurulu üyesi gibi görevlerde bulundu. TÜSİAD ve Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi olan Mehmet Sinan Tara, Enka Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı.

Gelir İdaresi Başkanlığı, 2019 vergilendirme dönemine ilişkin yıllık gelir vergisi ve kurumlar vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucunda Mehmet Sinan Tara, Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerinden oldu. Tara, 70 milyon 510 bin 854 TL'lik vergiyle 2. sırada yer aldı.  

Mehmet Sinan Tara 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri...