20 / 04 / 2024

Mehmet Turan Söylemez kimdir

Mehmet Turan Söylemez kimdir

İTÜ Raylı Sistemler Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Turan Söylemez “Metro ve raylı sistemler günde 1 milyon 600 bin kişi tarafından kullanılıyor” dedi.

Mehmet Turan Söylemez: İstanbul metro ile kazanacak!

10 milyar Euro’luk yatırım yapılması hedeflenen metroların, şehre enerji ve ekonomi anlamında büyük katkılar sağlayacağı bildirildi.İTÜ Raylı Sistemler Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Turan Söylemez konu hakkında konuştu.

Agro Doctor Tarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Agro Doctor Tarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Deniz Sönmezateş tarafından kuruldu.

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Beklenen büyük İstanbul depreminde vakit daraldı! Bakan tek tek açıkladı! İstanbullular dikkat!

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, söz konusu açıklamasında "Marmara'da süresi dolmuş olan fay kırıkları hareketli bir vaziyette bizi bekliyor. 10 saniye sonra mı olur 10 sene sonra mı olur bilemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rakıb Bın Walı, Mehmet Samet Sönmez, Muzahıd Hossaın, Safıqul Hasan, Md Omar Faruk ve Rapıqul Hasan Rafı ortaklığında kuruldu.

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

Ata Constructıon Ve Güvenlik Anonim Şirketi kuruldu!

Ata Constructıon Ve Güvenlik Anonim Şirketi Ümraniye'de Gani Ümit Söylemez tarafından kuruldu.

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Uğur Söylemez tarafından kuruldu.

Skab Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Skab Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Eren ve Damla Turan Sütcü ortaklığında kuruldu.

Ekose Uluslararası İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ekose Uluslararası İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nejatbalarısı, Mehmet Tuğberk  Balarısı tarafından kuruldu.

Hmf Global Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmf Global Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Sönmez, Mehmet Samet Sönmez ve Ömer Faruk Koca tarafından kuruldu.

Mehmet Turan Söylemez kimdir Haberi

Mehmet Turan Söylemez kimdir


İstanbul’da trafiğin en büyük kurtarıcısı olan metrolar sayesinde, en az 250 bin aracın trafiğe çıkmasının önüne geçildiği bildirildi.


Ana arterlerde gerçekleşen trafik sıkışıklığının boyutları ve dönemler arasında yaşanan farklılıkları ortaya çıkarmak için yapılan ‘İstanbul Trafik Otoritmi’ çalışmasının trafikte geçirilen her 60 dakikanın 40 dakikasının kayıp olduğu sonucunu ortaya koyması ile yeniden sorgulanan İstanbul trafiğinin, yapılması planlanan metro yatırımlarıyla rahatlatılması hedefleniyor.


Genel ulaşım çeşitlerine bakıldığında kara ulaşımının birinci sırada olduğunu ifade eden İTÜ Raylı Sistemler Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Turan Söylemez, bu sırayı raylı sistemlerin izlediğini, deniz ulaşımının ise en son sırada yer aldığını kaydetti.


Metroların İstanbul’da bulunan raylı ulaşım sistemleri arasında en büyük paya sahip olduğunu belirten Söylemez, “Yüzde 14’lük oran ile metrolar İstanbullular’ın en fazla tercih ettiği raylı...