19 / 04 / 2024

Mekke Metro yatırım bedeli

Mekke Metro yatırım bedeli

İstanbul'a yapılan üçüncü havalimanını inşa eden konsorsiyumda yer alan Kolin İnşaat, Suudi Arabistan Mekke metrosunu kazanan konsorsiyumda da yer aldı. Metro çalışmalarının 2019 yılına kadar sürmesi bekleniyor.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. katı kiraya Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye kiraladı!

Avrasya GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul ili Şişli İlçesi Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta yer alan 187 numaralı bağımsız bölüm Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye aylık 12.711+ KDV bedelle kiralandı.

Konya'ya 1 milyon euroluk metro yatırımı! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesini verdiği Konya Metrosu projesinin 1 milyar avronun üzerinde bir yatırımla hayata geçirileceğini söyledi. 

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da metro yatırımlarına devam edeceğiz!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, trafik sorununu çözeceklerini, metro yatırımlarına devam edeceklerini, deniz ulaşımındaki oranı arttıracaklarını belirtti...

Adana'nın yatırım programı ve metro projesi mecliste!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana ilinin yatırım programı ve metro projesini meclis gündemine taşıdı...

Metro Yatırım'dan Avrasya GYO paylarına ilişkin açıklama!

Metro Yatırım Menkul Değerler, Avrasya GYO paylarında likidite sağlayıcılığı kapsamında gerçekleştirilen işlemler hakkında açıklama yaptı.

Metro Holding'den Edirne'ye 250 milyon TL'lik dev yatırım!

Metro Holding Grubu yatırım atağını 2017'de dev bir projeyle devam ettiriyor. Bünyesinde halka açık 6 şirket barındıran Metro Holding, Edirne'de yaklaşık 24 bin metrekarelik alanda, 25 katlı 2 blok ve 26 katlı 3 binadan oluşan bir kompleksi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Mekke Turkiye İnşaat Turizm Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Mekke Turkiye İnşaat Turizm Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Limited Şirketi, A.R.Abdul Ahad Abdul Samad ve Abdulazız Ahmad A Almasud ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Eşbah Yapı Yatırım Metro 34 Projesi!

İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilen proje içerisinde ofis ve mağaza bulunuyor. Eşbah Yapı Yatırım Metro 34 Projesi teslim tarihi 2016'nın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Avrasya GYO Metro Yatırım Menkul ile sözleşme imzaladı!

Avraya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Metro Yatırım Menkul Değerler ile sözleşme imzalandığını bugün duyurmuştur.

Avrasya GYO, Metro Yatırım Menkul Değerler ile anlaştı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., likidite sağlayıcılık faaliyetiyle ilgili olarak Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalanması hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklamada bulundu.

Mekke Emlak Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekke Emlak Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Nayef Jaber Hammad Abuyahya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Maltepe'de 1 Haziran'da kuruldu.

Sultanbeyli’ye 622 milyon liralık yatırım yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’a 68,5 milyar lira, Sultanbeyli’ye ise 622 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, ilçeden 3 ayrı metro hattının geçeceğini ve ikisinin 2019’a yetişeceğini müjdeledi...

Mekke Metro yatırım bedeli Haberi

Mekke Metro yatırım bedeli

İstanbul'a yapılan üçüncü havalimanını inşa eden konsorsiyumda yer alan Kolin İnşaat, Suudi Arabistan Mekke metrosunu kazanan konsorsiyumda da yer aldı. Fortune Türkiye'nin haberine göre Kolin İnşaat, İspanyol Isolux Corsan ve Suudi Haif ile birlikte Suudi Arabistan'daki Mekke metrosunun iki hattım yapacak. Konsorsiyum, Suudi Arabistan'daki Mekke Metrosu'nun iki hattının ihalesini 2.3 milyar dolarlık teklifle kazandı.İspanyol şirketin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Mekke metrosunun iki hattının inşaatı Türk inşaat şirketi Kolin ve Suudi Arabistanlı Haif Company ortak girişimiyle yapılacak. Şirketlerin projenin sözleşmesini önümüzdeki aylarda imzalayacağı belirtildi. Proje Mekke metrosunun B ve C hatlarının yapımım içeriyor. B hattı 11.9 kilometre uzunluğunda ve üç istasyondan oluşacak. C hattı ise 13 kilometre uzunluğunda, 6 istasyondan meydana gelecek. Konsorsiyum, mevcut yapıların ve tesislerin yıkılmasından, elektrik,...