29 / 03 / 2024

Mel Gibson Kosta Rika

Mel Gibson Kosta Rika

Amerikalı aktör, yönetmen ve yapımcı Mel Gibson, Kosta Rika'daki yazlığını satıyor. Gibson, evi için 30 milyon dolar fiyat biçti.

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir ev satın aldı.  

Prens Harry ve Meghan Markle, Mel Gibson'ın evini satın aldı!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kanada'dan Los Angeles'a taşındığı ve ünlü oyuncu Mel Gibson'ın evini 12 milyon sterline satın aldığı söylendi.

Ömer Seyfettin’in sıra dışı hayatı ilk kez tiyatro sahnesinde!

Ödüllü yazar Kosta Kortidis'in usta kalemiyle sahne taşıdığı yeni tiyatro oyunu “Deli Şair Ömer Seyfettin”; büyük hikayecinin ölüm yıldönümü olan 5 Mart’ta İstanbul’da seyirci ile buluşuyor...

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.

Mel Gibson'ın Malibu’daki 14,5 milyon dolarlık evi!

Cesur Yürek ve Cehennem Silahı gibi unutulmaz filmlerin sevilen oyuncusu Mel Gibson’ın dünyanın farklı yerlerinde birçok evi var. İşte Mel Gibson'ın Malibu’daki 14,5 milyon dolarlık evi...

Mel Gibson Kosta Rika’daki villasını satıyor!

Mel Gibson’ın elden çıkartmak istediği mal varlıklarına bir yenisi ekleniyor: Kosta Rika Ormanında yer alan 163 hektarlık arazi üzerindeki malikane satışa çıkarıldı. Kosta Rika’nın Nicoya Yarımadası’ndaki mal varlığını 29,75 milyon ABD doları karşılığında yeniden satışa sunuyor.

Kostaş İnşaat Hafriyat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kostaş İnşaat Hafriyat ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün İsmail Genç tarafından kuruldu

Mel Gibson'un Kosta Rika'daki yazlığı satılıyor!

Amerikalı aktör, yönetmen ve yapımcı Mel Gibson, Kosta Rika'daki yazlığını satıyor. Gibson, evi için 30 milyon dolar fiyat biçti.

Mel Gibson, Malibu'daki evini satıyor!

Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Mel Gibson'un Malibu'daki evi satışa çıktı. Göz kamaştıran ev için 17 buçuk milyon dolar isteniyor.

Melanie Brown'un Los Angeles'taki evi satışa çıktı!

Efsane grup Spice Girls'ün yıldızlarından biri olan Melanie Brown, 38 milyon pound’luk servetini tükettiğini açıkladı. Şu anda sadece 961 poundu bulunan Mel B.'nin evinin satışına karar verildi.

Türkler Atina'dan ev alıyor!

Atinalı Emlakçı Kosta Arslanoglu, Türkler'in Yunanistan'daki yatırımları hakkında açıklama yaptı. Arslanoglu, ''Atina'daki mülkler daha ucuz ve orta vadedeki fiyat artışı Türkleri cazbetti'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Melikgazi'deki Filintanın Konağı restore edilecek!

MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gülük Mahallesinde yer alan, Kayseri kültür yapıları içinde nadir sivil eserlerden biri olan ve 'Filintanın Konağı' olarak bilinen yapının aslına uygun olarak onarılıp hizmete sunulacağını bildirdi.

Melikgazi'de gündem imar planları!

MELİKGAZİ Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2016 yılı Ekim ayı meclis toplantısını yaptı. Meclis gündeminde 15'1 ek olmak üzere toplam 34 gündem maddesi görüşüldü.

Mel Gibson Kosta Rika Haberi

Mel Gibson Kosta Rika

Amerikalı aktör, yönetmen ve yapımcı Mel Gibson, Kosta Rika'daki yazlık evini satışa çıkardı. 





Gibson, 11 yatak odası, yüzme havuzuna ve özel plaja sahip malikane için 30 milyon dolar istedi. 





61 yaşındaki sanatçı evini 2014 yılında aynı fiyata, 2010'da ise 35 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Gibson evi için alıcı bulamamıştı.