26 / 04 / 2024

Memduh Büyükkılıç kimdir

Memduh Büyükkılıç kimdir

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Gesi bölgesinin Kentsel SİT Alan olarak koruma altına aldıklarını açıkladı. 

Memduh Büyükkılıç kimdir?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Belediye Başkanlığına aday olarak gösterildi. Peki, Memduh Büyükkılıç kimdir? Memduh Büyükkılıç, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Melikgazi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kayseri imar ve şehircilikte örnek gösteriliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile bir röportaj gerçekleştirdik. Büyükkılıç, dergimiz için yapmış olduğu geniş açıklama ve değerlendirmelerde Kayseriyi ve Melikgazi Belediyesini anlattı...

Melikgazi'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2018 yılı içerisinde Küçükali, Kazımkarabekir ve Anbar Semtlerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Melikgazi'de kentsel dönüşüm ihaleleri yapılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Kayseri Kazımkarabekir'de 78 yapı yıkıldı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesi'nde gerçekleşen kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklama yaptı.

Kayseri Melikgazi'de işyeri ve bina sayısı artıyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her geçen gün imarlı bir gelişme gösterdiğini ilçede hem bina sayısının hem de işyeri sayısının artığını hatırlattı.

Melikgazi bu yılda şantiye alanına dönüşecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar için yatırımcı birimler arasında koordinasyon ve işbirliği amacı ile yatırım planlama toplantısı yapıldığını söyledi.

Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi dönüşüme açık!

Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi'nde Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Aydınlıkevler'in şehrin batı bölümünde Düvenönü ile Birlik mensucat Fabrikası arasında kalan 19601ı yıllarda yapılaşan 2-3 katlı binalardan oluşan bir semt olduğunu söyledi.

Melikgazi'de Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturuldu!

Şehir içi güvenli, seri ve alternatif ulaşımına her zaman önem verdiklerini hatırlatan Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulduğunu söyledi.

Memduh Büyükkılıç: Alternatif ulaşıma her zaman önem verdik!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulduğunu söyledi.

Kayseri'de 9 ayrı semtte 642 daire inşa edildi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesinde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Kayseri Melikgazi'de 2015'te 642 daire inşa edildi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesi'nde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Melikgazi'de yol ve kavşak düzenlemeleri yapılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Girne Şehitler Caddesi ile Ahmetgazi Ayhan Bulvarının kesiştiği alanda yeni bir kavşak ve yol düzenleme çalışmasının yapılacağını söyledi.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşümde ikinci etap yıkımları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm şantiye alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kayseri'deki 4.6'lık depremde evler hasar gördü!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde vatandaşlar panik yaşarken, bazı evlerde çatlaklar oluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile beraber Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'te inşaatı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni inceledi.

Erkilet Havalimanı terminal binaları ihalesi 10 Eylül'de!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iç ve dış hatlar yeni terminal binalarının ihale tarihinin belirlendiğini açıkladı.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Memduh Büyükkılıç'tan Kayseri'ye Sağlık OSB önerisi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin sanayisi ve ekonomisi için çok önemli bir projeyi müjdeledi. 

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

Memduh Büyükkılıç kimdir Haberi

Memduh Büyükkılıç kimdir

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Kentsel SİT Alanının gelecek kuşaklara aktarılması amacı ile gezi, botanik otel, tarihi mekansal yapıları ile alış veriş merkezleri oluşturacaklarını ve herkesin bu tarih içinde turizm yapmalarına imkan sağlayacaklarını ifade etti. 

Milliyet'te yer alan habere göre Gesi Kentsel SİT Alanının içerisinde kendisi ile bütünleşen çeşme, dini ibadet yerleri, köprü, kay meydanı, sivil mimarı yapıları, tarihi hizmet binaların yer alacağını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları açıkladı:

“Gesi Bölgesi aslında açık alan arkeoloji açık müzesi gibidir. Ancak biz Melikgazi Belediyesi olarak insanların buradan tarihi dokuyu bozmadan, tahrip etmeden daha çok yararlanmalarına imkan tanıyacağız. Değişik tarihi yapıları, mimarı eserleri ve bir bütün olarak genel hali ile düzenlenmiş, dinlenmek ve gezmek amacıyla halka açık geniş alan olarak...