25 / 04 / 2024

Merih Ünver chp

Merih Ünver chp

CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Merih Ünver kimdir? Merih Ünver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Merih Ünver'in biyografisi bu haberde..

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

CHP'den kira artışlarıyla ilgili Meclis araştırması talebi!

CHP, kira artışlarıyla ilgili Meclis araştırması açılmasını talep etti. CHP Grup başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay ve Engin Özkoç imzasını taşıyan önergede, kirada oturan dar gelirli vatandaşların kira artışları sebebiyle ekonomik krizi daha fazla hissetmeye başladığı belirtildi.

Merih Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merih Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Yüksel tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan CHP'nin YHT ihaleleri iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ihale iddialarına cevap verdi. İşte detaylar...

CHP ve İYİ Parti'den Kanal İstanbul'a tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. işte o açıklamalar...

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

CHP’li milletvekillerinden Adalar'daki plan yetkisinin İBB'den alınmasına tepki!

CHP’li milletvekilleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Adalar’daki plan yapma yetkisinin İBB’den alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Duruma tepki gösteren vekiller, bu kararın geri çekilmesini talep etti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ünver Örer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Ünver Örer hayatını kaybetti. Ünver Örer'in ailesi taziye ilanı yayınladı.

CHP'li 26 milletvekili krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi...

CHP’den Kanal İstanbul yanıtı!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ten kira önerisi!

Önceki gün gündem değerlendirmesi yapan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, esnafın kira ödemelerine yönelik önerilerini dile getirdi. 

Merih Ünver chp Haberi

Merih Ünver chp

Merih Ünver kimdir?

Merih Ünver, 10.12.1961 tarihinde, Karaman’da dünyaya geldi. İlk okulu Gazi Mustafa Kemal İlk Öğretim Okulu’nda, orta okulu Anafartalar Orta Okulu’nda ve lise eğitimini Karaman Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. İki çocuk annesi. Çalışma hayatına, Mediha Yener Modelistlik Kursunu tamamladıktan sonra tekstil sektöründe modelist olarak başladı. 


Bir çok tekstil ihracat firmasının çeşitli kademelerinde yöneticilik yaptı. 2003 yılında özel sektör üst düzey yöneticisi olarak emekli oldu. Emekli olduktan sonra bir süre daha çalışma hayatına devam etti. Ülkenin içinde bulunduğu durumdan endişe duyup ve birşeyler yapmalı diye düşünerek, iyi bir vatandaş olmak adına yürüttüğü siyaseti Cumhuriyet Halk Partisine üye olarak aktif hale geçirdi ve çalışmalara aktif olarak katıldı. 2009 CHP Ataşehir İlçe delegesi, 2010 CHP İstanbul İl yöneticiliği yaptı....