29 / 03 / 2024

Merosa İnşaat Başakşehir Towers nerede

Merosa İnşaat Başakşehir Towers nerede

Merosa Şirketler Grubu, Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden projeler karma kullanımlı olarak planlandı...

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 

738 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı. Proje 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL'ye mal olacak.

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin ilk oturumu 24 Mart'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap ihale tarihi resmen belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ile ilgili merak edilenler...

Meydan Başakşehir'deki konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Meydan Başakşehir projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesinin tüm detayları...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap 2. Oturum İhalesi 11 Ağustos'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 11 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesi Ebruli İnşaat'ın!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu dün saat 14:30'da gerçekleştirildi. 

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

TOKİ İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Başakşehir Kayabaşı başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesi için başvuru süreci yarın başlıyor...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı başvuruları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesi için başvuru dönemi 19 Ekim'de başlıyor.

Merosa İnşaat Başakşehir Towers nerede Haberi

Merosa İnşaat Başakşehir Towers nerede


Merosa Şirketler Grubu, Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Daha önce Yalova ve Sapanca'da villa, spa otel tarzı projeler hayata geçiren şirket, İstanbul'da karma projelere başlayacak. Projelerin ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam ediyor.


Merosa, Başakşehir 2. etapta Başakşehir Towers projesini inşa edecek. 2.etapta muhtarlığı arkasında yükselecek olan Başakşehir Towers projesi yaklaşık 7 bin metrekare alanda inşa edilecek. Konut ve ticari alanların olacağı Başakşehir Towers projesinin ilk iki katı ticari birim, 10 katı konut ve teras alanı olmak üzere 12 katlı planlandı. 



Bağcılar Towers projesi 144 adet 1+1, 36 adet 2+1 daire olmak üzere toplam 180 adet daireden meydana geliyor. 2 blok olarak tasarlanan projede blokların zemin katında her iki bloğu birbirine bağlayan alışveriş merkezi yer...