24 / 04 / 2024

merosa ümraniye projesi

merosa ümraniye projesi

Güneşli Tower projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkaran Merosa Şirketler Grubu, Ümraniye'de 225 milyon dolarlık Merosa İnternational Tower projesine başlıyor.

Merosa Şirketler Grubu İstanbul'da 4 yeni projeye başlıyor!

Merosa Şirketler Grubu, İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakasında 4 yeni projeye başlayacak. Merosa'nın patronu Yusuf Katipoğlu ile şirketin planladığı yeni projelerini ve yatırımcı ilişkilerini konuştuk...

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

May İnşaat Ümraniye projesi nerede? May İnşaat Ümraniye fiyat listesi!

May İnşaat Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve May İnşaat Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte May İnşaat Ümraniye projesi ile ilgili detaylar...

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

May İnşaat Ümraniye projesi için düğmeye bastı. Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede 591 konut ve 28 dükkan yer alacak.

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede? Sur Yapı Ümraniye fiyat listesi!

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve Sur Yapı Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Ümraniye projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Akyapı Ümraniye Projesi için geri sayım başladı!

Konut projeleri için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesi için Eylül ayında lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

Akyapı Ümraniye projesi Eylül'de satışta!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesini Eylül ayı içerisinde satışa çıkarıyor...

Sur Yapı Ümraniye projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Sur Yapı İstanbul Ümraniye'de yeni bir proje hayata geçiriyor. Ön talep toplanan projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten Ümraniye'ye dönüşüm projesi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Dağ Mimarlık ve Mühendislik ile 91 milyon 240 bin TL'ye imzalandı. 

10 soruda Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı projesi!

Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı'nın temeli 2012 yılında atılmıştı. 15 Aralık Cuma günü hizmete girecek hat 3 ilçeden geçecek. İşte 10 soruda Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı projesi...

merosa ümraniye projesi Haberi

merosa ümraniye projesi


Türkiye'ye yatırım yapmaya devam eden Merosa Şirketler Grubu, Güneşli Tower projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı.


Sapanca’da tamamlanan Andalusia Villaları ile Akçay Saray Villaları’ndan sonra aynı bölgede yeni villa projesine başlayan Merosa Şirketler Grubu Ümraniye'de de yeni bir proje inşa edecek.



Merosa İnternational Tower adını taşıyan proje 225 milyon dolara mal olacak. Ruhsat aşamasında olan Merosa İnternational Tower 2020 yılında tamamlanacak. 


Merosa Ümraniye projesinin inşaat alanı 93 bin metrekare olarak belirlendi. Proje içinde yer alacak olan helikopter pistiyle dikkat çekecek.


Tel: 0 (212) 465 44 43

Web: http://www.merosa.com.tr

Ceren...