18 / 04 / 2024

Mersin Büyükşehir belediyesi imar eğitimleri

Mersin Büyükşehir belediyesi imar eğitimleri

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı hizmet içi eğitim programı kapsamında belediye personellerine ‘İmar Hukuku Mevzuatı’ eğitimi verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacak! Online başvuru başladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 itfaiye alımı yapacağını duyurdu. 100 itfaiye eri için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Mersin Büyükşehir Berdan Konukevi'ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 156 yataklı tesisin koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının hizmetine sunulmasından sonra, bünyesinde bulunan Berdan Konukevi'ni de sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Mersin Büyükşehir'in 156 yataklı tesisi sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 156 yataklı tesisi sağlık çalışanlarının ücretsiz olarak barınmaları için tahsis edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi yıllık 6 milyon kira ödüyor!

Geçmiş 5 yıllık gelir-gider tablosu hakkında açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediyenin çeşitli kalemlere yıllık 6 milyon lira kira ödendiğini açıkladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın ilk birleşiminde 28 madde konuşuldu.

Mersin Büyükşehir'in 2019 bütçesi 2 milyar 255 milyon TL!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı'nda, büyükşehirin 2019 bütçesi görüşüldü. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 2 milyar 255 milyon TL olarak kabul edildi.

Mersin Büyükşehir'den nazım imar planı açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 06.02.2018 tarihinde oy birliği ile kabul edilen imar planıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclisi toplandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Şubat Ayı Toplantısı’nın birinci birleşimi gerçekleşti, toplantıda 43 madde görüşüldü.

Mersin Büyükşehir belediyesi imar eğitimleri Haberi

Mersin Büyükşehir belediyesi imar eğitimleri


Mersin Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı hizmet içi eğitim programı kapsamında belediye personellerine ‘İmar Hukuku Mevzuatı’ eğitimi verildi.


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen eğitime İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ilgili personeli başta olmak üzere, Zabıta, İtfaiye, Teftiş Kurulu ve 1. Hukuk Müşavirliği personelleri katıldı. Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Fikret Zorlu tarafından verilen eğitimlerde imar planlama ve süreci hakkında bilgi verildi.


Hali hazır harita, imar planı, arsa ve arazi düzenlemesi yapı ruhsatı, inşaat, yapı kullanımı konularında eğitim veren Yrd. Doç. Dr. Zorlu, 3194 Sayılı İmar Kanunu ve Yönetmelikleri, 3830/3621 Sayılı Kıyı Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği, 6306 Sayılı Afet Riskli Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile ilgili personele bilgi verdi. 


Yrd. Doç. Dr....