19 / 04 / 2024

Mersin home ofis

Mersin home ofis

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Motto İstanbul home ofis fiyatları!

Motto İstanbul home ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede 120 ay 0,98 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Home-ofiste gider sorunu!

Son yıllarda ciddi oranda artış gösteren home-ofis çalışma yöntemi, şahsi teşebbüsler açısından elektrik, su, kira gibi maliyetleri de azaltan bir uygulamadır...

Doğubayazıt'ta 3 milyon TL'ye satılık 22 home ofis!

Doğubayazıt Belediyesi, Çiftepınar Mahallesi'ndeki 22 home ofisi ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta gerçekleşecek..

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

A Loft Bornova'da home-ofis konsepti!

ART2 İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 56 dairelerden oluşan A Loft Bornova projesinde daireler, hem ofis hem konut olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı. ART2 İnşaat ortağı Atilla Atila, A Loft Bornova'daki dairelerin akıllı bina teknolojisiyle yapıldığını söyledi.

Pruva 34 Bakırköy'de 1.3 milyon TL'ye home ofis!

Pruva 34 Bakırköy projesinde 1+1 home ofislerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Pruva 34 projesi 2017 sonunda teslim edilecek...

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Çankaya Maidan ofis fiyatları!

Çankaya Maidan ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Arsa alanı 22 bin 435 metrekare olarak belirlenen projede 530 adet ofis, home ofis ve mağazalar bulunuyor.

Regus, esnek ofis sistemini Türkiye'ye getiriyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen yatırım alanlarından biri olan ofis, home ofis konseptine üçüncü çalışma alanları ekleniyor. Regus, Türkiye'de de esnek ofis sisteminin öncüsü olmaya hazırlanıyor.

Home ofis KDV oranı nedir?

KDV oranının tespitinde taşınmazların yapı ruhsatı ile tapu kayıtlarında ne şekilde gösterildiğinden çok, fiilen ne amaçla kullanıldığı/kullanılacağı hususuna bakılıyor. Peki, buna göre home ofis KDV oranı nedir?

Apartmanda home ofis olur mu?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, anagayrimenkulün, kütükte mesken, iş veya ticaret yeri olarak gösterilen bağımsız bir bölümünde kanunda belirtilen işler açılabiliyor.Peki, apartmanda home ofis olur mu?

Mersin home ofis Haberi

Mersin home ofis

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesi Pozcu Evo'nun inşaatı başladı. Bin 820 metrekare alanda inşa edilcek proje 2 bloktan meydana geliyor.


Toplam 88 adet dairen oluşan Pozcu Evo'da 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Projenin Mersin'e home office kültürünü kazandırması bekleniyor. 


Pozcu İnşaat  Genel Müdürü Nizam Süzer, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu. Süzer, "İster ofis ister ev olarak kullanılabilecek olan yapılar, özellikle kurumsal şirketlerin tercih edeceği teknolojide inşa edilecek. Cafe, restoran, teras, medya odası sunum ve seminer odaları gibi ortak kullanım alanlarına sahip olacak olan Pozcu Evo, özellikle ofis sıkıntısı yaşanan bölgede ihtiyacı karşılayacak" şeklinde konuştu.


Pozcu Evo'nun Mersin'de bir ilk olduğunu söyleyen Süzer, "Uzun süredir duyulan bir ihtiyacı karşılayacağız bu projeyle. Ofis yetersizliği vardı ve insanlar eski...