19 / 04 / 2024

merter meydan avm konut projesi

merter meydan avm konut projesi

Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş, M1 Merkez Kartal AVM, Praktiker ve Merter Meydan AVM yerine konut projesi inşa edecek. İşte AVM'lerin yerine yapılacak projeler...

Mes Turkuaz, Merter Meydan AVM otoparkına 391 konut inşa edecek!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM projesinin yerine 391 adet konut inşa edecek. Eylül ayında başlayacak olan Merter Meydan konut projesinde konut ve ev-ofis olarak kullanıma yönelik 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri olacak...

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Ebebek, 177. mağazasını İstanbul Meydan AVM’de açtı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek 177. mağazasını İstanbul Meydan Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

İş GYO Kanyon AVM kiracılarına yüzde 50 kira indirimi yapacak!

İş GYO portföyünde yer alan Kule Çarşı, Mallmarine ve Tuzla Meydan Çarşı'nın 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla tam kapasite ile faaliyete geçmesine, Kanyon AVM ve bahsi geçen çarşı ve ticari alanlarda işletmelerini açan kiracılara yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması kararlaştırıldı.

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Gaziantep'teki avmlerin yerine meydan inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi şehrin göbeğindeki alışveriş merkezini (AVM) yıkarak onun yerine meydan inşa etti.

AVM yatırımcılarının gözü meydan ve caddelerde!

Yerli ve yabancı AVM yatırımcıları, şehir merkezlerinde yatırım yapmaya odaklandı. Merkezlerin yatırımcılar için cazip olduğunu söyleyen JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, meydan ve caddelerin yatırımcıların radarında olduğunu kaydetti.

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

merter meydan avm konut projesi Haberi

merter meydan avm konut projesi


Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin İstanbul'daki AVM'leri konut projesine dönüşüyor. Kartal'da yer alan M1 Merkez Kartal AVM ve Praktiker ile Merter Meydan AVM yıkılıp, yerine projeler inşa edilecek.



M1 Merkez Kartal AVM yerine 377 konut


M1 Merkez Kartal AVM yıkılıp yerine 377 konut yapılacak. FİBA Alışveriş Merkezleri Geliştirme İnşaat ile yürütülecek olan M1 Merkez Kartal AVM projesi 37 bin 768 metrekare alanda 2 blok halinde yükselecek. M1 Merkez Kartal AVM projesinde 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor. M1 Merkez Kartal AVM projesinde apartman bloğu 35 kat + teras katı ve altta 3 kat bodrum, suit bloğu 16 kat+teras katı ve altta 3 kat bodrum olarak tasarlandı.



Praktiker'i DKY İnşaat dönüştürecek


M1 Merkez Kartal AVM'nin yanında yer alan Praktiker, DKY İnşaat tarafından...