02 / 05 / 2024

Merter tekstil merkezi mi olacak

Merter tekstil merkezi mi olacak

Genellikle tekstilde ucuzluk merkezi olarak tanınan Merter, moda markalarının üretim üssü oluyor. 8 bin tekstilcinin devasa bir tekstil fabrikasına dönüştürdüğü Merter, katma değeri yüksek tasarım ürünleriyle yönünü yurtdışına çevirdi.

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 

Sentez Merter'de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Kadın modasının merkezi olmaya hazırlanan Sentez Merter alışveriş merkezindeki dükkanların satışı devam ediyor. Ayrıca Sentez Merter2deki dükkanlar kiraya da veriliyor. İşte güncel fiyat listesi...

Sentez Merter 1 Eylül'de açılıyor! Vade farksız 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı!

Kadın modasına yön verecek alışveriş merkezi olarak lanse edilen ‘Sentez Merter’ kapılarını 1 Eylül'de açıyor. Sentez Merter'de 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı sunuluyor.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Dostak Madencilik Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Dostak Madencilik Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dostak Madencilik Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Merter tekstil merkezi mi olacak Haberi

Merter tekstil merkezi mi olacak


Genellikle tekstilde ucuzluk merkezi olarak tanınan Merter, moda markalarının üretim üssü oluyor. 8 bin tekstilcinin devasa bir tekstil fabrikasına dönüştürdüğü Merter, katma değeri yüksek tasarım ürünleriyle yönünü yurtdışına çevirdi. Merter Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MESİAD) yeni yönetimi bu hedefle, yurtdışında hararetli bir çalışma başlattı. Merterli üreticiler, yabancı alıcıları Merter'e davet ederek üretimi yerinde gösteriyor. MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gecü, "Arap ülkeleri, Mısır, Cezayir ve Fas öncelikli hedefimiz. Devamında Güney Afrika'ya açılacağız" diye konuştu. 


HEDEF ÜLKELER BELİRLENDİ 

Gecü, 1-6 Eylül arasında Fas, Kırgızistan, Kazakistan gibi birçok ülkeden gelecek konukların katılımıyla Merter 2014-Uluslararası Merter Moda" haftası etkinlikleri yapacaklarını belirtti. Etkinlik kapsamında MESİAD'ın 20'nci yılı da kutlanacak. Gecü, ABD'den Çin'e tekstil ihraç eden Merter'in artık moda ve tasarım ürünlerinde de söz sahibi olmaya...