18 / 04 / 2024

Merve Boluğur murat dalkılıç boşanma

Merve Boluğur murat dalkılıç boşanma

Son zamanlarda haklarına sürekli "boşanıyorlar" haberleri çıkan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinden yeni haber geldi. Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor. Bu da dedikoduları güçlendiriyor.

Merve Boluğur baba evine geri döndü!

Murat Dalkılıç ile kısa süren evliliğinin ardından bir süre depresyona girdiği iddia edilen Merve Boluğur baba evine döndü.

Ninas Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ninas Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Murat Nigdeli ve Kadir Bülent  Sevimli ortaklığında kuruldu. 

Merve Boluğur Bebek'te kiralık ev arıyor!

Önceki gün Bebek'te görüntülenen oyuncu Merve Boluğur'un kiralık ev arayışına girdiği öğrenildi. Emlakçı emlakçı gezen Boloğur, denize sıfır konumda bir ev arıyor.

Merve Boluğur evi Murat Dalkılıç'a bıraktı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç'la önceki gün görülen davanın ardından boşanan oyuncu Merve Boluğur, evden ayrılan taraf oldu. Boluğur, Çubuklu'daki evden tüm eşyalarını aldırdı. Dalkılıç ise evde kalmaya devam ediyor.

Kayıtdışı filminin çekimleri için Murat Atabarut'un evi kiralandı!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Uğur Polat'ın paylaştığı 'Kayıtdışı' filmi için Mimar Murat Atabarut ve eşi Arzu Atabarut'a ait Polonezköy-Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki sekiz odalı şato kullanılacak. Çift, 2 yıllığına kiraya verdikleri şato karşılığında 20 milyon euro kazanacak.

Merve Boluğur evi tamamen boşalttı!

Murat Dalkılıç'la boşanma aşamasında olan Merve Boluğur, geçtiğimiz ay eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki daireden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı.

Murat Dalkılıç'a icra şoku!

Merve Boloğur ile evlendikten sonra Beykoz Acarkent’teki evinden taşınarak aynı sitede başka bir eve geçen Dalkılıç, 4 aylık kira bedeli 20 bin doları ödemediği gerekçesiyle icraya verildi.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık ev baktı!

Oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç boşanacağı iddia edildi. Güzel oyuncu Boluğur'un tek başına yaşamak için Etiler'de kiralık daire aradığı iddia edildi.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor!

Son zamanlarda haklarına sürekli "boşanıyorlar" haberleri çıkan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinden yeni haber geldi. Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor. Bu da dedikoduları güçlendiriyor.

Otoban Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Otoban Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Gengeç, Ali Murat Cabbar ve Özdal Gengeç ortaklığında kuruldu.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Bodrum'dan 1 milyon dolara ev aldı!

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Bodrum'a yerleşme kararı aldı. Çift yaz boyunca hem tatil yapacak hemde çalışacak.

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç evlerini ayırdı!

Evliliklerinde 19 ayı geride bırakan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç çifti iddialara göre evlerini ayırdı

BMS Group'tan Bolu Gölyüzü'ne yeni proje!

Bolu Mermer’in sahibi Murat Demir bu sektörde gösterdiği başarıyı kurduğu BMS Group markasıyla inşaat sektöründe de gösteriyor. Grup Gölyüzü Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak.

Merve Boluğur murat dalkılıç boşanma Haberi

Merve Boluğur murat dalkılıç boşanma

2015 yılının Ağustos'unda nikah masasına oturan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, ayrılık iddialarını sürekli inkar etse de güzel oyuncudan şok bir hamle geldi. Boluğur, önceki gün tek başına yaşamak için Etiler'de kiralık daire baktı.


Eşi Murat Dalkılıç'ın yaz başından beri Bodrum'da olmasına rağmen Ege'nin tatil cennetine sadece 1 kez giden güzel oyuncunun, İstanbul'da kaldığı süre boyunca ev baktığı ortaya çıktı.


BÜTÇESİ 3 BİN DOLAR...

Merve Boluğur'un eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki evden bir süre önce ayrıldığı konuşuluyor. Boluğur, 2 ayrı emlakçıya "Bana Etiler'den güzel bir daire bulun" talimatı verdi. Boluğur, yeni kiralayacağı dairenin 3 oda 1 salon olmasını istiyor. Kiralayacağı daire için 3 bin dolar yani yaklaşık 11 bin TL bütçe ayıran güzel oyuncunun bu yeni hamlesi ise "Merve Boluğur, Murat'tan boşanmak için çok...