25 / 04 / 2024

MESA Koz projesi

MESA Koz projesi

Ön talep döneminde yoğun ilgi göre Mesa Koz projesi İstanbul Kozyatağı'nda Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Mesa Koz projesinde daire fiyatları 642 bin TL'den başlıyor...

MESA Koz projesi 25 Mayıs'ta satışta!

MESA imzası ile Kozyatağı'nda hayata geçirilen MESA KOZ projesinin lansmanı 25 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Mesa Urla Kekliktepe satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle ön plana çıkan Mesa, yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe'yi satışa sundu. İşte Mesa'nın yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe ile ilgili tüm merak edilenler...

Mesa Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Mesa, Urla projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Urla Kekliktepe bölgesinde hayata geçirilecek.

Mesa Koz'da teslimler başladı!

İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirilen Mesa Koz projesinde teslimler başladı.

Mesa Koz'da 60 ay vade yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Mesa tarafından İstanbul'un merkezi Kozyatağı'nda yükselen Mesa Koz projesinde 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı sunuluyor.

Mesa Koz'dan 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Mesa Mesken tarafından Kozyatağı'nda hayata geçen Mesa Koz'da ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya sunuldu. Proje dahilinde 69 bin TL peşinat ödemelerde 120 ay vade imkanı sunulacak.

Mesa Orman 2 ön talep topluyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mesa, yeni projesi Mesa Orman 2. Etap ön talep topluyor.

Mesa Orman 2. Etap geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına devam eden Mesa, yeni projesi Mesa Orman 2. Etap için düğmeye bastı...

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Mesa Koz'da ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda inşa edilen Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor. 12 ay ödemesiz satışa sunulan projede 0,64 vade oranı fırsatı sunuluyor.

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Mesa Koz'da ofisler satışa çıktı!

Mesa Koz'un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, Mesa Koz'da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunduklarını belirtti...

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Mesa Bodrum Demirbükü projesi Altın Kalpler'e tanıtıldı!

Mesa, Bodrum’un en özel koylarından birinde Mesa Bodrum Demirbükü projesi ile özel bir proje hayata geçiriyor. Proje tüm ayrıntılarla Private Luxury bir yaşam konseptiyle Bodrum’da hayata geçiriliyor.

MESA Koz projesi Haberi

MESA Koz projesi

Mesa Koz projesi, 28 katlı tek blok olarak Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirildi. 280 bağımsız bölümden oluşan Mesa Koz projesinde 19’uncu kata kadar 1+1’ler ve 2+1’ler bulunuyor. Projenin 19’uncu katında ise tüm bağımsız birimlerin kullanabileceği, çok özel bir Lounge hizmet verecek.


Mimari tasarımında Ergün Mimarlık imzasını taşıyan Mesa Koz Evleri'nde 1+1 ve 3+1'e kadar olan konutlarda büyüklükler brüt 64 metrekare ile 192 metrekare arasında değişiyor. Projenin 19’uncu katın üstünde daha büyük 2+1’ler, 3+1 daireler ve 4+1 Penthouse seçenekleri bulunacak ve sadece bu bölüme hizmet verecek özel bir asansör yer alacak.


Toplam 280 daireye yer verilen Koz Mesa'da daire teslimleri Temmuz 2019 tarihinde yapılacak. Koz Mesa Kozyatağı projesinde, sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı,otopark, cafe, restoran gibi olanaklar...