18 / 04 / 2024

MESA Kozyatağı ön talep

MESA Kozyatağı ön talep

Mesa Mesken Sanayii A.Ş'nin İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçireceği yeni projesi MESA Kozyatağı'nda ön talep dönemi başladı.

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Yanmaz tarafından kuruldu.

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Çelebi tarafından kuruldu.

Mesa, gayrimenkul ve inşaat sektöründe yılın itibarlısı seçildi! 

The One Awards’da MESA adına ödülü aldı. The One Awards’da Mesa, yılın itibarlısı seçildi. 53 yıllık köklü geçmişi ile “yaşam markası” olarak anılan MESA, sunduğu teslim sonrası hizmet anlayışı ile sektörde öne çıktı. 

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Mesa Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Mesa, Urla projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Urla Kekliktepe bölgesinde hayata geçirilecek.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında yaşam başladı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, bu yaz villa etabının teslimini yaptı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında teslimler başlıyor. Proje, Bodrum'un en özel koylarından birinde hayata geçiriliyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus ön talep topluyor! Yeni proje!

Mesa Orman projesinin 2. etabını geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Mesa, Çengelköy Bosphorus projesi için ön talep topluyor.

MESA Kozyatağı ön talep Haberi

MESA Kozyatağı ön talep

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda Atatürk Caddesi üzerinde Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen MESA Kozyatağı projesinde ön talep toplanıyor. 


2017 yılında Maltepe, Kozyatağı ve Bağdat Caddesi’nde 3 yeni proje hayata geçirecek olan Mesa, Kozyatağı projesi için çalışmalara başladı. MESA Kozyatağı projesi 11 Mayıs'ta basına lanse edilecek. 


MESA Kozyatağı projesi tek blok olarak yükselecek. MESA Kozyatağı'nın  ilk iki katında ticari üniteler ve alışveriş merkezi yer alacak.


MESA Kozyatağı projesinde lansman dönemine özel avantajlar ile daire sahibi olunabilecek. MESA Kozyatağı'nda daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


MESA Kozyatağı projesinin sosyal donatı alanları arasında ise, çocuk oyun alanları, fitness, avm, kapalı otopark bulunacak. 


MESA Kozyatağı Adres:Atatürk Cad. Kozyatağı Kadıköy/İstanbul


MESA Kozyatağı iletişim:

Telefon:444 9 366

Web: