19 / 04 / 2024

mesa yassıada otel projesi

mesa yassıada otel projesi

Mesa, Yassıada’ya yapılacak otel ve kongre merkezi projelerinin müteahhitlik görevini üstlendi. Mesa Genel Müdürü Can Aynagöz, “Yassıada’da anıları yaşatacak proje geliştireceğiz. Projede otel, müze, konferans salonu olacak” dedi.

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

O belediye otel satıyor! Satış ihalesinin detayları belli oldu!

Belediye Başkanlığının 259 ada 36 parselde kayıtlı alanı ile birlikte satışa sunduğu otel ve arsasının  satış ihalesi açıklandı. İşte detaylar…

Kayseri'de 2 adet otel arsası satılıyor! İhalesi 25 Nisan'da! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsalarını satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Yassıada, yıllık 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı!

Adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2013 yılında "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" şeklinde değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na verildi.

Pedasos Altınel Otel satılıyor! Çanakkale Behramkale'de satılık otel fırsatı! 

Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü, 144 ada 26 parselde yer alan Pedasos Altınel Otel satışa sunuluyor. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

First Class Otel icradan satılıyor! 37.2 milyon TL'ye...

Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, Gevrek Mevkiinde yer alan ve 4672 ada 4 parselde kayıtlı First Class Otel icradan satılıyor...

Tarihi yarımadada şok satış! 9 katlı otel 48 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Denizabdal Mahallesi, 1700 ada 4 parselde yer alan altında 2 dükkan bulunan 9 katlı otel ve arsasını 48 milyon TL'ye icradan satışa sunuldu. 

Arnavutköy Yassıören 1/100000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Yassıören Mah. 149 ada 201 ve 154 parseller, 161 ada 4 parsel ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

mesa yassıada otel projesi Haberi

mesa yassıada otel projesi

İSTANBUL Çamlıca’da 42 bin metrekare alandaki 113 konutluk projesini tamamlayan Mesa, Yassıada ve Sivriada’da yapılacak otel ve kongre merkezi projelerinin müteahhitlik görevini üstlendi. Adnan Menderes ve arkadaşlarının 1960 askeri darbesi sonrası yargılandığı Yassıada ‘Özgürlük ve Demokrasi adası’  olarak projelendirildi. Proje temelinin önceki gün atıldığını belirten Mesa Genel Müdürü Can Aynagöz, “Yassıada’da anıları yaşatacak proje geliştireceğiz. Projede otel, müze, konferans salonu olacak. Otel’de, üst düzey devlet adamlarının ağırlanmasına yönelik bir çalışma olacak” dedi. Bu tesislerle ilgili protokol Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalandı. TOBB, bu tesisleri 30 yıl işletip bakanlığa devredecek.


Yassıada ve Sivriada işte böyle olacak!


TARİHİ BİNALAR KORUNACAK

Sivriada’da çok büyük bir kongre merkezi yapacaklarını belirten Aynagöz, “Burada yılda 5-6 kongre yapılacak. Toplam...