29 / 03 / 2024

Messe Stuttgart

Messe Stuttgart

Sektör devlerini Türk yatırımcılarla buluşturan iki büyük fuar firması olan Messe Stuttgart ve de Hannover Messe bir ilke imza atarak “Türkiye’de güç birliği yapıyor ”...

Almanya'nın Stuttgart 21 projesinde çalışan inşaat işçileri koronavirüse yakalandı!

Almanya basını, Stuttgart 21 isimli projede çalıştırılması amacıyla Türkiye’den getirilen ve salgına rağmen çalıştırılan işçiler arasında koronavirüse yakalananlar olduğu ortaya çıktı.

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Lens Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Messe Düsseldorft'ta düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta!

Stuttgart ve Rotterdam’da gerçekleştirilen ‘Benim Evim, Benim Memleketim’ organizasyonuna katılan Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta da yerini alacak

Milyarlık projeler Avrupa'da görücüye çıktı!

Sabah'ın emlak buluşmalarının 2'nci ayağı Almanya’nın Stuttgart şehriyle Hollanda’nın başkenti Rotterdam’da gerçekleşti...

İnşaat sektörü ikinci kez Avrupalı Türkler'le buluşacak!

Ekimde Türk firmaları Avrupa seferine çıkaran Sabah’ın emlak buluşmalarının Stuttgart ayağı için geri sayım başladı. Dev projeler 1-2 Aralık’ta Avrupalı Türkler’e görücüye çıkacak.

IFA 2017 fuarında akıllı ev konseptine uygun sistemler tanıtıldı!

Geçen sene akıllı ev konseptinin öne çıktığı fuarda bu yıl da, bu sisteme entegre akıllı teknolojiler, nesnelerin interneti ve giyilebilir teknolojiler öne çıktı. Berlin'de Messe Berlin tarafından düzenlenen fuar 6 Eylül'de sona erecek...

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs ayında atılıyor .Proje bedeli 25 milyar dolar olan Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi için için Almanya’nın ticaretteki en aktif şehri Stuttgart, model olarak alındı.

Taca İnşaat, Stuttgart’ta AVM inşa edecek!

Taca İnşaat yurtdışına yöneldi. Almanya’nın otomotiv ağırlıklı önde gelen sanayi bölgelerinden Stuttgart kentinde 160 milyon Euro yatırımla kurulacak alışveriş merkezinde Türk markaları satılacak.

Tescon-Sodex 2017 fuarı imza töreni yarın!

Makina Mühendisleri Odası ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasında Tescon-Sodex 2017 Fuarı'na ilişkin imza töreni yarın gerçekleşecek.

19. EXPO Real Gayrimenkul Fuarı 4-6 Ekim'de!

EXPO Real 19. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Messe München Internatıon tarafından Almanya Messe München'de gerçekleşecek. Yoğun katılım beklenen fuar 04-06 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.

Maltepe M’Expo ile cazibe merkezi olacak!

Messe Münih Genel Müdürü Eugen Egentenmeir, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesini katılımcılara anlatarak, projenin ilçeyi cazibe merkezi haline getireceğini ifade etti.

Afrika yapı sektörü AfricaBuild Lagos'ta buluşacak!

Dünyanın en büyük fuar şirketleri arasında yer alan ITE Group PLC. ve fairtrade Messe GmbH & Co KG, Afrika kıtasının en büyük ekonomisine sahip olan Nijerya’da, Afrika yapı ve inşaat sektörünü bir araya getiriyor.

Messe Stuttgart Haberi

Messe Stuttgart

7-10 Kasım 2013 tarihlerinde; Orta Doğu bölgesinin lider halı ve zemin kaplamaları fuarı Domotex ve Panjur, tente, kapı-geçiş, güneşten koruma sistemleri, Türkiye'deki pencere ve cam sanayine yönelik ilk özel mesleki fuar olan R+T Turkey düzenlenecek basın toplantısı ile duyurulacak…


İstanbul Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Sayın İbrahim Yılmaz, Messe Stuttgart Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernhard Müller, Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü Hakan Gençoğlu, Albayrak Branda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Albayrak, Hannover Messe Genel Müdürü Alexander Kühnel ve Hannover Messe Genel Müdür Yardımcısı  Ufuk Altıntop’un açıklamalarda bulunacağı basın toplantısı 5 Kasım 2013 Salı günü saat 09.00'da Swissotel-Gaja Motto Salonu'nda...