28 / 03 / 2024

Metal Yapı Konut projeleri

Metal Yapı Konut projeleri

İnşaat ve eğitimde faaliyet gösteren Metal Yapı Grubu, sağlığa da girmeyi planlıyor. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, onkoloji hastanesi kuracaklarını söylüyor. 

Metal Yapı Konut 5 yılda 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, "Önümüzdeki 5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoğu ile 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmayı hedefliyoruz' diyerek açıklamalarda bulundu. 

Metal Yapı Konut 5 yeni proje yapacak!

37 yıllık tecrübesiyle İstanbul'da birçok önemli imza atan Metal Yapı Konut, Göktürk ve Kemerburgaz'daki projelerine tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede bugüne kadar 6 projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, 5 yeni projeye daha imza atacak. 

Metal Yapı Konut'tan 4 yeni proje!

Yedi sektördeki 20 şirketiyle ekonomiye ve istihdama önemli katkı sağlayan Metal Yapı Konut 4 yeni projesini 2017 yılı içerisinde satışa çıkaracak.

Metal Yapı Konut 2 projesini Katar'da tanıttı!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından olan Metal Yapı Konut, Katar Doha'da düzenlenen EXPO Turkey by Qatar Fuarı'na katıldı. Şirket, fuarda 2 projesini tanıttı.

Metal Yapı Konut'tan istihdam seferberliğine destek!

İstanbul’da birçok önemli projeye imza atan Metal Yapı Konut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, istihdam seferberliği çağrısına destek vereceği açıklaması yaptı.

Metal Yapı Konut'tan 3 dev proje!

Geçen yıl Doğa Okulları’nı satın alarak gündeme gelen 30 yıllık inşaatçı Metal Yapı Konut, 2017’de de yatırımlarına aralıksız devam edecek.

Metal Yapı Konut 2017'de yüzde 40 büyümeyi hedefliyor!

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle İstanbul’da birçok önemli projeye imza atan Metal Yapı Konut, 2017 yılı hedeflerini büyüttü.

Metal Yapı Konut'tan 1 milyar doların üzerinde inşaat yatırımı!

Metal Yapı Genel Müdürü Akın Karali, 1 milyar doların üzerinde gayrimenkul ve inşaat projesine yatırım yaptıklarını belirtti.

Metal Yapı Konut'tan 5 yılda 2,5 milyar dolarlık yatırım!

5 yıl için 2 buçuk müyar dolar yatırım yapmayı hedefleyen Metal Yapı Konut Ulus, Zekeriyaköy ve Göktürk'te yeni projelere başlayacak.

Metal Yapı Konut, GYO oluyor!

Devam eden projelerinin yatırım tutarı 1 milyar dolar olan Metal Yapı Konut, bu yıl içinde yeniden 1 milyar dolarlık gayrimenkul projelerine başlayacak.

Metal Yapı Ulus projesine 2017'de başlayacak!

Metal Yapı Konut, deniz manzaralı 5'inci projesini Ulus'ta yapacak. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, "Ulus'ta müthiş bir deniz manzarasına sahip bir proje yapacağız ve bu projemize 2017'de başlayacağız" dedi.

Metal Yapı Konut 4. Kupon faiz ödemesini yayınladı!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'n da yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Yapı Konut A.Ş. 4. Kupon faiz ödemesini yayınladı.

Metal Yapı Konut, Akvaryum Turizm'den ayrılıyor!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul iştiraki Metal Yapı Konut, Akvaryum Turizm Ticaret Ltd Şirketi'den ayrılıyor.

Metal Yapı Konut 3. kupon faiz oranını yayınladı!

Metal Yapı Konut A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Yapı Konut 3. kupon faiz oranını yayınladı. İşte, Metal Yapı Konut 3. kupon faiz oranı...

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Anli, Akin Kılıç, Cesim Çağlar Yıldız ve İrfan Ekinci ortaklığında kuruldu.

Dhs Metal Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dhs Metal Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Handan Şabablı tarafından kuruldu.

Fed Metal Yapı İnşaat Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fed Metal Yapı İnşaat Reklam Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Gökçe tarafından kuruldu.

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Brove Metal Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brove Metal Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Balaklı tarafından kuruldu.

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Yılmaz tarafından kuruldu.

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İnan tarafından kuruldu.

Metal Yapı'nın acı günü! Hamdi Aksoy vefat etti!

Metal Yapı Holding'in kurucularından ve Onursal Başkanı Hamdi Aksoy, hayatını kaybetti.

Karcı Metal Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karcı Metal Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Çelik tarafından kuruldu.

Mnf Metal Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnf Metal Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Yönder tarafından kuruldu.

Metal Yapı'nın onlarca değerli gayrimenkulü icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen göl mazaralı ev ve dükkan icradan satışa sunuldu.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut projeleri Haberi

Metal Yapı Konut projeleri

Ekonomist Dergisi'nden Levent Gökmen Demirciler, Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali ile bir röportaj gerçekleştirdi. İşte, o röportaj.. 

İnşaat sektöründe 38 yıldan bu yana faaliyet gösteren Metal Yapı Grubu, bugüne kadar 3 milyon metrekarelik inşaat yaptı. Halihazırda Göktürk, Kemerburgaz, Küçükçekmece gibi semtlerde lüks projeler üreten grup, yeni projeler geliştirmek üzere de çalışmalar yürütüyor. ikisi Florya'da biri Fatih'te olmak üzere üç AVM yatırımı da bulunan grup, Levent'te Fako Holding arazisi üzerinde 1 milyar dolarlık yatırımla İstanbul'un en yüksek ofis binasını da inşa ediyor. Doğa Kolejleri ile eğitim sektöründe büyüyen grup, önümüzdeki dönemde Doğa Üniversitesi açmak üzere iki üniversiteyle satın alma görüşmeleri yürütüyor. Sağlık sektörüne de göz kırpan grup, önümüzdeki 3-5 yıllık süreçte onkoloji alanında nitelikli sağlık yatırımları yapmayı planlıyor. Yıllık...