29 / 03 / 2024

Mete Memiş bayburt

Mete Memiş bayburt

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Belediye Meclis Üyeleri ile beraber yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi.

Bayburt'ta kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni hizmet merkezini ziyaret etti ve 2018 yılına yönelik çalışmalardan bahsetti. 

Bayburt kentsel dönüşüme tabi olacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, belediye çalışmalarıyla ilgili muhtarlara bilgi verdi. Memiş, Bayburt’un bütünüyle kentsel dönüşüme tabi olacağını söyledi.

Bayburt'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ilçede yapımı devam eden proje ve kent yenileme çalışmalarını inceledi.

Bayburt'ta dev yatırımlar incelendi!

Bayburt Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından yerinde incelendi.

Mete Memiş Bayburt'ta tamamlanan projeleri inceledi!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Belediye Meclis Üyeleri ile beraber yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi.

Bayburt'ta asfaltsız yol kalmayacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, şehrin altyapı sorununun tamamen sona erdiğini belirtti. Memiş, 2017 yılı Ekim ayı itibariyle Bayburt merkez ana arterlerde kesinlikle asfaltı, kaldırımı yapılmamış yolun kalmayacağını söyledi.

Bayburt'ta 40 milyon TL'lik tarım yerleşkesi projesi başlıyor!

Bayburt'ta toplam 40 milyon TL'lik tarım yerleşkesi projesi hayata geçiriliyor. 3 etap olarak planlanan projenin ilk etabının yapım ihalesi 3 Mart 2017'de gerçekleşecek.

Mete Okay İnan ile Ebru Destan boşanıyor!

Eski manken Ebru Destan ile işadamı eşi Mete Okay İnan, boşanmak için mahkemeye başvurdu. Destan 2.5 milyon lira tazminat isterken, İnan ise eşinin lüks yaşam peşinde olduğunu öne sürdü.

TOKİ Bayburt'ta 830 konut inşa edecek!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 2017'de 65 bin sosyal konut inşa edecek.Karadeniz’de yapılacak TOKİ konutlarından Bayburt'a 830 konut inşa edilecek.

Bayburt'a 14 yılda 3 milyar liralık yatırım yapıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Bayburt'ta toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada Bayburt'a 14 yılda 3 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi...

Bayburt'ta FETÖ'cü 2 şirkete kayyum!

Bayburt'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında 2 şirkete kayyum atandı.

Mete İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatma Erdoğan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Bayburt OSB altyapı inşaat ihalesi 25 Ekim'de!

Bayburt Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Bayburt Organize Sanayi Bölgesi I etap alanına ait altyapı yapım işi ihale edecek. Keşif Bedeli 13 milyon 565 bin 300 TL olarak belirlenen işin ihalesi 25 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Mete Memiş bayburt Haberi

Mete Memiş bayburt

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Belediye Meclis Üyeleri ile beraber yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmalarda incelemelerde bulundu. İncelemelerine Çoruh Nehri’ni kanalizasyon sularından kurtaran Bayburt Belediyesi’ne ait atık su arıtma tesisinden başlayan Başkan Memiş ve belediye meclis üyeleri tesisin işleyişi ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında tesis yetkililerinden bilgi aldılar. Atık Su Arıtma Tesisinden tamamlandığında Kaleardı Mahallesi’ne canlılık getirerek çehresini değiştirecek olan Kaleardı Parkı’na geçen Başkan Mete Memiş ve beraberindeki heyet burada gerçekleştirilen çalışmaları yerinde takip ettiler. Daha sonra Şingah Mahallesi Düzlük mevkiinde yapımı devam eden bölgenin ilk tarım yerleşkesi ile Bayburt Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından olan ve şubat ayında üretime başlayan Güneş Enerjisi Santraline giden Başkan Memiş ve meclis üyeleri tarım ve hayvancılık adına her şeyin yer alacağı yerleşkede hummalı...