29 / 03 / 2024

Metin Akkuş mahallesi risk

Metin Akkuş mahallesi risk

Ankara Çankaya'da İlker, Metin Akkuş ve Yukarı Dikmen mahalleleri'nde bulunan bazı bölgeler riskli alan ilan edildi

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuzhan Ayören, Metin Akkuş, Numan Okatar ve Uğur Okatar ortaklığında kuruldu. 

Çankaya Belediyesi'nden 16.3 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından Umut Metin Oktay Mahallesi'nde yer alan 35 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 29 Ocak'ta gerçekleşecek...

Çankaya Metin Oktay'daki metruk binalar çözüm bekliyor!

Ankara Çankaya'daki Metin Oktay Mahallesi Hınıs Caddesi üzerinde bulunan ve bir kooperatife ait iki metruk bina madde bağımlıların mekanı haline geldi. Çevre sakinleri yaklaşık 15 yıldır metruk halde duran binalara çözüm bekliyor.

Ordu Akkuş'a cezaevi yapılıyor!

Akkuş'a Cezaevi Yapılıyor AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Akkuş ilçesine inşa edilecek cezaevinin ihalesinin yapıldığını ve inşaatın bir yıl içinde bitirileceğini söyledi.

İzmir Metin Oktay Parkı yeniden inşa ediliyor!

İzmir Bayraklı ​Belediyesi, Mansuroğlu Mahallesi'nde bulunan 'Metin Oktay Parkı' baştan inşa ediliyor. Tamamlandığında park alanı 2 bin 131 metrekare alanı kapsayacak.

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Behçet Sünbül ve Nevzat Sünbül ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Esenyurt, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Metin Şentürk İnşaat ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Metin Şentürk İnşaat ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Metin Şentürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Bora Sokak'ta kuruldu.

Gölcük Denizevler Mahallesi dönüşümden memnun!

Gölcük'teki Kentsel dönüşüm Projesiyle ilgili olarak görüşleri alınan Denizevler Mahallesi Sakinlerinden Metin Lama "bu proje hem ilçemiz özellikle de Denizevler Mahallemiz için büyük bir şans" dedi.

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Akkuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Ankara Çankaya'da 61 milyon TL'ye satılık 55 adet konut!

Çankaya Belediyesi, Harbiye, Cebeci, E.Gazi, Aydınlar, Aşıkpaşa, O.Temiz, Metin Akkuş, İlkadım, Öveçler, Zafertepe, İleri, Dilekler, Sancak, Kırkkonaklar, İmrahor, Mustafa Kemal Mahallerinde yer alan 55 konutu toplam 60 milyon 999 bin TL bedelle 25 Eylül'

Dikmen'de yol çalışması bitmeyince, araçlar mahsur kaldı!

Ankara'da yeni yapılan Dikmen Vadi Köprüsü’ne 100 metre uzaklıktaki Metin Akkuş Mahallesi sakinleri, yol genişletme çalışmaları nedeniyle mağdur oldu. Araçları apartman önlerinde mahsur kalan vatandaşlar, yetkililerden çözüm bekliyor.

Metin Gül Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Gül Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Gül tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Kasım'da Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu

TOKİ Erzincan Taksim Mahallesi'nde kura için son 7 gün!

TOKİ Erzincan Taksim Mahallesi 1. ve 2. Etap kapsamında yer alan 386 konut için kura çekilişi 3 Mayıs'ta gerçekleşiyor...

Metin Akkuş mahallesi risk Haberi

Metin Akkuş mahallesi risk
Ankara İli, Çankaya İlçesi, İlker, Metin Akkuş ve Yukarı Dikmen mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı bölgeler Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 20/12/2012 tarihli ve 2237 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2 nci maddesine göre riskli alan ilan edildi.
Riskli bölgelerin krokisini görüntülemek için