26 / 04 / 2024

Metin Öztürk özgeçmiş

Metin Öztürk özgeçmiş

İlke Gayrimenkul Değerleme Şirket Ortağı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak çalışma hayatına devam eden Metin Öztürk kimdir? Metin Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Metin Öztürk...

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, kulübün borcunu düşürecek reçeteyi açıkladı. Öztürk, Kemerburgaz ve Florya tesislerine ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Metin Öztürk: Kaliteli ve nitelikli konutlar satışları artırır!

Eskişehir Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Metin Öztürk, Eskişehir Ticaret Odası Dergisi’ne konuştu. Öztürk, “Türkiye’deki ekonominin iyi olmamasına rağmen inşaat sektöründe kaliteli ve nitelikli konutlar yapıldığı sürece satışların olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Gonca Ateş Öztürk kimdir?

Mimar Gonca Ateş Öztürk kimdir? Mimar Gonca Ateş Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Ateş Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Ateş Öztürk..

Sinpaş Holding'in acı günü: Mürüvvet Öztürk vefat etti!

Sinpaş Holding A.Ş grubunun 41 yıllık Hukuk Müşaviri, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Haluk Öztürk'ün ve Prof. Sevil Öksüz'ün annesi, Mürüvvet Öztürk vefat etti.

Özhan Aşkın Öztürk: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın!

Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, ilçede yapılması düşünülen kentsel dönüşümle ilgili olarak, "Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın" dedi, yetkilileri uyardı.

Mustafa Öztürk: Hatay'a kentsel dönüşüm gerekli!

Hatay'ın Çevre ve şehircilik sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Hatay'a baktığımızda, çirkin ve estetikten mahrum binalar görüyoruz! hızlanması gerektiğini vurguladı.

Galip Öztürk, Avrasya GYO hisselerini devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Galip ÖZTÜRK'ün sahibi olduğu 6.000 TL nominal Değerli A grubu imtiyazlı payların devir işleminin tamamlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Alemdar Öztürk kentsel dönüşüm toplantısına katıldı!

Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Mehmet Öztürk: Aileler küçüldü konutlar da küçüldü!

Alpak ve Neva inşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk dünya genelinde yaşam stilinin değiştiğini, aileler ile birlikte konutlarında küçüldüğünü belirti.Küçük metrekareli konutların kolay satın alınabilir ve yüksek kira getirili olduğunu söyledi.

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy'den çiftlik alacak!

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor. Öztürk, Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde çiftlik alacak..

Alemdar Öztürk proje ve hizmet birincisi oldu!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin 1. yıldönümünde "proje ve hizmet birincisi" oldu.

Metin Öztürk özgeçmiş Haberi

Metin Öztürk özgeçmiş

Metin Öztürk kimdir?

Metin Öztürk, 12.03.1954, Ankara doğumlu. Metin Öztürk, yüksek öğrenimini 1990 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamlamıştır. 1972 - 2004 yılları arasında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde Fen Memuru, Teknisyen, Kontrol Memuru olarak uzun süre görev yapmıştır. 


Emekli olmasından sonra Tarpam A.Ş. de Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak görev yapmış, Kasım 2007 tarihinde şirketimizde Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak çalışmaya başlamış olup, halen Şirket Ortağı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak çalışma hayatına devam etmektedir. 


Değerleme Uzmanlığı lisansını 17.07.2007 tarihinde, 400559 lisans numarası ile...