26 / 04 / 2024

Metro Hayat evleri mahmutbey

Metro Hayat evleri mahmutbey

Metro Hayat projesi, Mahmutbey’de Mekan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede metrekare fiyatı 4 bin 800 TL’den başlayarak artıyor.

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 23 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 26 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Metro Hayat güncel fiyat listesi 2019!

Bağcılar'da Yavuz Sultan Selim Köprüsü Otoyolu’na birkaç dakikalık mesafede yer alan Metro Hayat projesinde fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor...

Şehir hayatından kaçanlar çiftlik evleri alıyor!

Dağ ve çiftlik evleri piyasası hareketlenmeye başladı. Şehir hayatının stresi, trafik ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyenler dağ ve çiftlik evlerine yatırım yapıyor.

Hayat Tepe ve Metro Market 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Hayat Tepe Projesi'nin ve Metro Market 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Avrupark Hayat'ta 0,98 faizle!

Avrupark Hayat'ta 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Avrupark Hayat Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Esenyurt Metro House nerede?

Metro House Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta hayata geçriiliyor...

Güzelyurt Metro House Evleri fiyat!

Güzelyurt Metro House Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje Arizon Yapı imzasıyla yükseliyor. 

Metro House Evleri'nde 330 bin TL'ye! Yeni proje!

Arizon Yapı İstanbul'un yükselen bölgesi Esenyurt'ta yeni projesi için hazırlıklara başladı. Yatırım için güzel bir fırsat olan bölgedeki Metro House Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat!

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor...

Avrupark Hayat satılık daire fiyatları!

Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlananan Avrupark Hayat Evleri'nde 42 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. Hoşdere Avrupark Hayat satılık daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. 

Avrupark Hayat Evleri'nde düşük aidat avantajı!

Avrupark Hayat Evleri konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Avrupark Hayat'ta aidatlar düşük tutuluyor...

Metro Hayat evleri mahmutbey Haberi

Metro Hayat evleri mahmutbey

İstanbul'un en önemli ulaşım hatlarından olan Mecidiyeköy-Mahmutbey-Halkalı-Başakşehir ve Yenikapı-Mahmutbey-Halkalı-Bahçeşehir metro hatlarının kesim noktasında Mahmutbey’de yükselen  Metro Hayat  projesi  Mekan Yapı  imzasıyla hayata geçiriliyor. 



3 blok şeklinde yükselen Metro Hayat projesinde daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Projede daire genişlikleri 103 ila 192 metrekare arasında tasarlandı.



Toplam 243 daire ve 27 ticari üniteden meydana gelen  Metro Hayat fiyatları metrekare bazında 4 bin 800 TL’den başlayarak artıyor.


Arsa alanı 12 bin 564 metrekare olan Metro Hayat projesinde 6.500 metre kare peyzaj alanı  mevcut olup yüzme havuzu, sauna, spor alanları,kaplı otopark, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar sağlanıyor.



Bağcılar Metro Center iletişim bilgileri

Tel             : (0212) 656 70 21

Web adresi :