29 / 03 / 2024

Meva Şehir Ankara fiyat

Meva Şehir Ankara fiyat

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara'da ön talep toplanıyor. 4 yıl sonra teslim edilecek olan proje Optimum AVM'nin arka kısmında yer alıyor.

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

Ünsal Group Mevaşehir'de 5 milyon 950 bin TL'ye 4+1! Hemen tapu hemen teslim! 

1.800 konutluk Mevaşehir projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Proje Ünsal Group imzası ile başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Mevaşehir'den ilk evini alanlara büyük fırsat! 1,99 oranla 120 ay vade!

Ünsal Group imzası ile hayata geçirilen Meva Şehir projesinde 1,99 oranla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 1.800 konutluk dev projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

TOKİ’den 3 ilde 2+1 ve 3+1 konut fırsatı!

Edinilen bilgilere göre, TOKİ; Eskişehir, Ankara ve Sivas kentlerinde 2+1, 3+1 daireler satacak. Başvuru tarihleri ne zaman? Başvuru ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

Ünsal Group tarafından Ankara'da inşa edilen Meva Şehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Meva Şehir için ön protokol imzaları atıldı!

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

Meva Şehir'de öncelik sağlamlık ve deprem güvenliği!

Doğal afetler ve pandemi süreci insanların konut tercihlerinin değişmesine sebep oldu. Ülke olarak yaşadığımız acı deprem felaketlerinin yanı sıra Kovid-19 salgını da konut alırken dikkat ettiğimiz önceliklerimizi büyük oranda etkiledi. 

Meva Şehir nerede?

Etimesgut'da 107 dönüm alanı üzerinde inşa edilen Meva Şehir Optimum AVM'nin yanında yer alıyor. Peki Meva Şehir nerede yer alıyor?

Meva Şehir ile Ankara'ya bin 776 konut geliyor!

Meva Şehir Projesi, Ünsal Park Yapı tarafından Ankara ili, Etimesgut ilçesi, Eryaman Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 22 blokta bin 776 adet konut yer alacak..

Meva Şehir Etimesgut iletişim!

Mevaşehir Evleri Ankara Etimesgut'ta hayata geçirildi. Meva Şehir Etimesgut Konutları dört yıl sonra sahiplerine teslim edilecek...

Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi imzası taşıyan Meva Şehir Evleri toplam 1.800 daireden oluşuyor. projesi Peki Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Meva Şehir Ankara fiyat Haberi

Meva Şehir Ankara fiyat

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir projesi 1800 adet daireden meydana geliyor. Proje "Ankara'da yükselen cennet misali bir şehir" sloganıyla tanıtılıyor. 18 blok şeklinde planlanan Meva Şehir'de bloklar 20 ila 23 kat arasında tasarlandı. 


Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi’nde inşa edilen Meva Şehir Ankara projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon deluxe daire seçenekleri yer alıyor. Projede 2+1 daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. 


Optimum AVM'nin arsa kısmında konumlandırılan Ankara Mevaşehir projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.  Ön talep toplanan Mevaşehir projesinde dairelerin yanı sıra 94 dükkân, AVM, fırın, okul ve gölet alanı da yer alacak. 

Meva Şehir nerede?

106 milyon 893 bin metrekare arsa alanına sahip olan Meva...