25 / 04 / 2024

Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi bursa

Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi bursa

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Edebali proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Mevlana Kentsel Dönüşümü ihalesi 24 Mayıs'ta!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale tarihi oldu. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi 24 Mayıs'ta ihaleye çıkacak.

Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Bursa Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için hak sahipleri ile sözleşme imzaladı.

Bursa Mevlana'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından riskli yapıların ortadan kaldırılması, sağlıklı ve güvenli yapılaşmanın sağlanması için Mevlana Ulus Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı.

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona gelindi!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettiği Hümahatun Evleri’ndeki 130 konut 10 Temmuz’da hak sahiplerine teslim edilecek.

İsmail Edebali: Kentsel dönüşümde model olacağız!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümde model olacağız" dedi.

Ankara'da kentsel dönüşüm hız kazanmalı!

Ankara'da Ulus Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor.

Ulus ve Altındağ'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ulus ve Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini açıkladı. 

Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi bursa Haberi

Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi bursa

Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmalarını yürüten Bursa Yıldırım Belediyesi’nin önemli projesi olan Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm alanında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.


Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ’jet grout’ sistemiyle depreme dayanıklı binalar oluşturuluyor. 


Proje ile ilgili konuşan Başkan Edebali, "Birinci etapta üreteceğimiz 850 konutu ve ticari alanları, 2018 yılının Temmuz-Ağustos döneminde uzlaşma sağladığımız vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Amacımız, kentsel dönüşümde nitelikli ve modern alanlar oluştururken, yalıtımından güvenliğine kadar her türlü detayın göz önünde bulundurulduğu rezidans standartlarında konutları bu projemizde hemşerilerimizin kullanımına sunmak” dedi.


Bölge halkıyla yürütülen görüşmelerde insanların rızasını almaya önem verdiklerini her fırsatta belirten Edebali, “Yıldırım’da dönüşümü vatandaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Hemşerilerimizin yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmalarının gönüllü kentsel dönüşüm olduğunu bilmesini özellikle istiyoruz. İnsanlarımızı zorlayıcı, kamulaştırma yoluyla yaşadıkları bölgeleri terk etmeleri konusunda baskı yapan...