29 / 03 / 2024

Midwood İstanbul kompleksi otel

Midwood İstanbul kompleksi otel

Büyükçekmece'de yapımı devam eden Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı. Midwood İstanbul'un Avrupa'nın en büyük film platosu olması hedefleniyor.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri belli oldu. İş GYO, İstanbul İş Kuleleri kira değerleme raporunu yayınladı. Peki İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

İkitelli'ye yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İkitelli Spor Kompleksi'nin ihalesini 17 Aralık'ta gerçekleştirecek.

İkitelli Spor Kompleksi'nin ihalesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Başakşehir İkitelli Spor Kompleksi'nin inşaat ihalesi iptal edildi. BB, ihaleyi maliyeti güncellemek için iptal ettiğini açıkladı.

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi'nin ihalesi 6 Eylül'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi'nin ihalesini 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

Midwood İstanbul, Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak!

Midwood Finans ve Pazarlama Grup Başkanı Selimoğlu, Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi’nin Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

Synlab İstanbul'da laboratuvar kompleksi kuruyor!

138 ülkede faaliyet gösteren Alman sağlık devi Synlab, İstanbul'da ileri teknoloji laboratuvar kompleksi kurarakTürkiye'yi üs yapacak..

Midwood İstanbul Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı!

Büyükçekmece'de yapımı devam eden Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı. Midwood İstanbul'un Avrupa'nın en büyük film platosu olması hedefleniyor.

Kağıthane Cemal Kamacı Spor Kompleksi imar planı askıda!

İstanbul Kağıthane'deki Cemal Kamacı Spor Kompleksi Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Zeytinburnu’na 2 bin 200 araçlık otopark ve spor kompleksi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi ortaklığıyla Zeytinburnu'na 2 bin 200 araçlık otopark ve spor kompleksi inşa ediliyor.

Cemal Kamacı Spor Kompleksi yeniden inşa ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cemal Kamacı Spor Kompleksi'nin kapasitesini artırarak yeniden inşa edilecek.

İstanbul Midwood Film Stüdyo Kompleksi 2018'de tamamlanacak!

Temelleri geçtiğimiz ekim ayında atılan Midwood, Büyükçekmece’ye dizifilm sektörün OSB’sini kuruyor.150 milyon dolarlık ekipman yatırımı yapılan Midwood’un toplam yatırım bedeli ise 825 milyon lira.

İstanbul Midwood Film Stüdyo Kompleksi’nin temeli atıldı!

Hollywood, Bollywood ve Avrupa sinemasına dünya standartlarında film stüdyoları ve ekipmanları temin edecek olan,‘Hayallerin çok ötesinde’ sloganıyla yola çıkan bir dünya projesi Midwood’un temel atma töreni Büyükçekmece’de gerçekleşti.

Midwood İstanbul kompleksi otel Haberi

Midwood İstanbul kompleksi otel

Avrupa'nın en büyük film platosu olması hedeflenen Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı.


Türk dizi ve film sektörüne destek vermek amacıyla bir süre önce Büyükçekmece'de temeli atılan Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarını içine alan "Midstay"in inşasına başlandı.


Düzenlenen temel atma töreninde verilen bilgiye göre, müşterilerine uzun süreli otel suit odası kiralama imkanı sunan Midstay'de konseptin tamamı suitlerden oluşuyor. Bu suitler ultra lüks mobilya ve beyaz eşyalarla dekore edilecek.


Komplekste yer alacak spor ünitelerinde fitness center, yüzme havuzu, tenis kortları gibi spor alanları ve hizmetler de sunulacak. Midstay içinde saç ekiminden ayurvedaya, diyet ve zayıflama hizmetlerinden, medikal uygulamalara kadar sağlık hizmetleri de sunulacak.