19 / 04 / 2024

mikrodalga

mikrodalga

Online alışveriş sitesi Hepsiburada Samsung marka beyaz eşya alımında mikro dalga fırın hediye ediyor. İşte kampanya içeriği..

BİM'de Philips Süpürge 4 bin 499 TL, Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL! 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'de yarından itibaren ayın son fırsatları belli oldu. BİM'de bu hafta 23 Şubat ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında Philips Süpürge 4 bin 499 TL ve Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL'den satılıyor. İşte 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu.

A101 1 Şubat aktüel ürünler kataloğu! A101’de bu hafta Akıllı TV, Fırın, Blender, Dikey Süpürge satışta...

A101 aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. 1 Şubat'ta başlayacak olan ve birbirinden avantajlı fiyatlarla çeşitli ürünler dikkatleri çekiyor. Bu hafta A101'de Kiwi Mikrodalga Fırın, Fantom Carbon DC1000 Dik Süpürge gibi elektronik ürünler cazip fiyatlara sunuluyor.

Kumtel HM-01 mikrodalga fırında dev indirim! İşte fiyatı ve teknik özellikleri!

Küçük ev aletleri konusunda konusunda adından sıkça söz ettiren Kumtel, mikrodalga fırında resmen çığır açacak bir ürün piyasaya sundu. Kumtel, bu ürüne ilişkin tüm teknik özelliklerini paylaşırken, ürünün fiyatında da indirime gidildiği öğrenildi.

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

Samsung MS23F300EEK solo mikrodalga fırının fiyatı dibe vurdu! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Telefon, bilgisayar ve tablet gibi elektronik cihazların yanı sıra, ev aletleri konusunda da oldukça iddialı olan Samsung, kendi gibi iddialı bir mikrodalga fırını piyasaya sundu. Samsung, bu ürüne ilişkin tüm merak edilenleri resmi internet sitesinden paylaştı.

Mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi! Simfer SK 4602W mikrodalga fırın sürpriz indirim!

Simfer’den mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Simfer, SK 4602W mikrodalga fırında 513 TL indirime gittiğini açıkladı.

Migros'ta Kütahya Porselen 4 kişilik fincan takım 139,95 TL’ye, mikrodalga fırın 2 bin 199 TL’ye düştü!

Migros’tan yine iğneden ipliğe indirim geldi. Bu kapsamda, Kütahya Porselen 4 kişilik fincan takım 139,95 TL’ye, mikrodalga fırın 2 bin 199 TL’ye, servis tabağı 74,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe Migros fiyat listesi...

Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alımlarında dev indirim! Acele edin!

Simfer, SK 4601W mekanik mikrodalga fırına 704 TL indirim yaptığını duyurdu. Bu haberin ardından mikro dalga fırın almak isteyenler bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı.

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

ŞOK’ta mikrodalga fırın dolabı 1199 TL’ye, dokunmatik ekranlı airfryer 1799 TL’ye, bambu yatak 999 TL’ye düştü!

ŞOK’ta hafta sonu indirimleri belli oldu. Bu çerçevede, mikrodalga fırın dolabı 1199 TL’ye, dokunmatik ekranlı airfryer 1799 TL’ye, bambu yatak 999 TL’ye düştü. İşte 16 Temmuz Pazar ŞOK Market fiyat listesi...

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Yemeğinizi hızlı bir şekilde pişirmek ve donmuş gıdalarınızı çözmek için kullanılan mikrodalga fırın, Samsung ayrıcalığıyla satışa çıktı. Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu!

Siemens son teknolojiyle donattığı iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ı tanıttı. Home Connect uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen iQ700 Buharlı Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu.

mikrodalga Haberi

mikrodalga

Online alışveriş sitesi Hepsiburada ve Samsung işbirliğiyle yeni bir beyaz eşya kampanyası var. Hepsiburada sitesinden yapacağınız seçili beyaz eşya alışverişlerinizde Samsung markası mikrodalga fırın hediye.

Mikrodalga fırın hediye kampanyası  1 Eylül 2022 tarihinde başlamış olup, kampanyanın son tarihi 30 Eylül 2022.

Kampanya dahili olan ürünler Samsung marka buzdolapları ve çamaşır makinelerinde geçerlidir.

Kampanya sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerlidir.

Ürünleri kampanya koşullarına uygun olarak satın alan katılımcıların, 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi’ni arayarak ürünlerin kurulumunu en geç 15.10.2022 tarihine kadar Samsung Yetkili Servisi aracılığı ile yaptırması gerekmektedir. Belirtilen şekilde kurulum yaptırmayan katılımcılar Hepsiburda’nın kampanyasından faydalanamazlar.

Ürün kurulumlarını kampanyada belirtilen sürede gerçekleştiren katılımcılar, ardından en geç 22.10.2022 tarihine kadar www.samsung.com.tr websitesi adresinde yer alan kampanya kayıt formunu, istenilen tüm verilerle birlikte eksiksiz olarak doldurmalı...