24 / 04 / 2024

milli irade meydanı

milli irade meydanı

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Milli İrade Meydanı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Kahramanmaraş'a milli irade meydanı geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezine nefes aldıracak olan “Milli İrade Meydanı ve Yeraltı Otopark” projesinin yapımı için çalışmalara başladı.

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Sultan Alparslan'ın şehrindeki milli park turizmi canlandıracak!

Sultan Alparslan'ın Türkler'e Anadolu'nun kapılarını açtığı Muş Malazgirt'te yapımı tamamlanan "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı" turizme kazandırılacak.

Malazgirt Meydan Muharebesi Milli Parkı'nda sona gelindi!

Muş'un Malazgirt ilçesinde yapımı süren Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı'nda çalışmalar son hızıyla devam ediyor. 70 bin metrekarelik alana kurulan milli parkın turizmi canlandırması hedefleniyor.

Malazgirt Ovası’nın milli park olmasına ilişkin karar!

“Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı” olarak belirlenmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete’de yayımlandı...

Malazgirt Ovası milli park oluyor!

Malazgirt Ovası’nın “Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı” olarak belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar son sürat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Maraş Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesi yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Bilecik'e yeni alışveriş merkezi!

Bilecik 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı'nda hayata geçirilmesi planlanan AVM, ticaret merkezi, ve yeraltı otoparkının ihalesi 12 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bilecik Seven Çarşısı AVM ihalesi 12 Eylül'de!

Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanında yapılması planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesi için ihale tarihi belirlendi.

Bilecik 15 Temmuz Meydanı ihaleye çıkıyor!

Bilecik’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı 12 Eylül'de ihale edilecek. İhale saat 14:30'da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacak..

Erzurum'a 15 Temmuz Milli İrade Mesire Alanı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir mesire alanı kazandırdı.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Milli İrade Meydanı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, büyükşehir belediyesinin hayata geçirdiği Milli İrade Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

milli irade meydanı Haberi

milli irade meydanı


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Milli İrade Meydanı’nda çalışmalar gece gündüz devam ediyor.


Kazı çalışmalarının tamamlandığı Milli İrade Meydanı’nda otopark için temel çalışmaları başladı.


Milli İrade Meydanı projesi 13 dönümlük alan üzerinde hayata geçiriliyor. Kahramanmaraş’ın değerine değer katacak olan milli irade meydanı vatandaşların buluşma noktası olacak, birbirleriyle buluşma daha güzel ve kaliteli zaman geçirme noktası, birçok etkinlikler, faaliyetler burada gerçekleşerek yer altı otoparkı halkın hizmetine sunulacak.


Meydanda yapılacak olan çalışmalarla 350 araç kapasiteli 3 katlı yeraltı otoparkı ile birlikte 4500 metrekare gösteri ve toplanma alanıyla önemli bir dinlenme meydanı olacak.


Toplam 14 bin metrekare alanda hayata geçirilecek olan Milli İrade Meydanı’nda, 700 metrekare yeme-içme alanı ve 250 metrekare ticari alanının yanı sıra 2200 metrekare yeşil alanı da içinde bulunduracak.



Kahramanmaraş Büyükşehir...