19 / 04 / 2024

Mimar Bünyamin Derman

Mimar Bünyamin Derman

Mimar Bünyamin Derman'ın projesini çizdiği ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin Eryaman'da yaptırdığı stadın bu yıl sonuna yetişmesi planlanıyor.

Mimar Bünyamin Derman: Master plansız kentsel dönüşüm olmaz!

Kentsel dönüşümlerle ilgili halen bir master plan çalışması yapılmadığına dikkat çeken MİMAR Bünyamin Derman, dünyanın batısındaki ve doğusundaki bütün gelişmiş ülkelerin aksine Türkiye'de mimar vizyonu bulunmadığını söyledi.

Bünyamin Derman kimdir?

1995 yılında Dilek Topuz Derman ile db Mimarlık ve Danışmanlık Ltd. Şti.’ni kuran Bünyamin Derman kimdir? Bünyamin Derman bugüne kadar hangi projeleri tamamladı? İşte Bünyamin Derman'ın çalışmaları...

Villa Gizli Bahçe'de konutlar hemen teslim ediliyor!

Bu hafta konuk olduğumuz Villa Gizli Bahçe projesi, yoğun toplu konut projelerinden sonra sakin bir liman gibi geldi. Satışına Temmuz 2012’de başlanan butik 49 villanın en dikkat çeken özelliği ise mimari detaylarındaki incelik

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 213 ada, 4 ve 5 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

Demhan Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demhan Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir ve Ömer Demir ortaklığında kuruldu.

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir tarafından kuruldu.

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa;'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Ceylan ve İsmail Ceylan ortaklığında kuruldu.

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arafat Gürbüz ve Bünyamin İshaık Aydoğan ortaklığında kuruldu.

B Kaya Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Kaya Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Kaya tarfından kuruldu.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Büyükçekmece ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 541 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Bünyamin Taşkın tarafından kuruldu.

Mimar Bünyamin Derman Haberi

Mimar Bünyamin Derman

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Eryaman'da inşasına başladığı stadyumun bu yıl sonunda hizmete girmesi hedefleniyor.


Yüksek İnşaat Mühendisi ve Stat Kontrol Amiri Yasin Ertok, yüzde 20'si tamamlanan stadyumu bu yılın sonunda teslim edeceklerini açıkladı.


Stat inşaatında AA muhabirine konuşan Ertok, Ankara Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı tesisle ilgili olarak, "Eryaman'da 22 bin kişilik bir stat yapıyoruz. Stadı, Ankara Büyükşehir Belediyesi, ihale kat karşılığı yöntemiyle yaptırıyor." dedi.


Projenin mimarı Bünyamin Derman

Yasin Ertok, Ankara Eryaman'da inşaatı süren stadın projesini Vodafone Arena'nın mimarı Bünyamin Derman'ın yaptığını bildirdi.


Projenin ilk olarak 18 bin kapasite olarak planlandığını ancak sonrasında 22 bine yükseltildiğini hatırlatan Ertok, "Stadın projesi mimar Bünyamin Derman tarafından çizildi. Kendisi Vodafone Arena'nın mimarıdır. Yurt dışından esinlenerek aldığı stat örneklerini Türkiye'de hayata geçiriyor. Bu projeye de katkısı oldu. Bu stat UEFA...